Wednesday , September 24 2014
Home / Dunia Artis / Gambar terkini Normala Shamsuddin

Gambar terkini Normala Shamsuddin

normala1

Lama juga tak nampak Normala Shamsuddin sejak bergelar isteri kepada Datuk Seri Azmi Khalid, bekas Menteri Hal Elwal Dalam Negeri. Ini adalah kenyataan Normala mengenai kemunculan semula sebagai pengacara TV3.

Dalam soal kemunculan semula di TV3,bukan saya tidak mahu, tetapi kena tengok keadaan macam mana dulu. Lagipun, saya ada keluarga untuk diuruskan dan tidak lagi aktif mengacara sepenuh masa. Jadi. biarlah generasi muda pula mencuba nasib.

Bukan apa, saya melihat masanya sudah tiba untuk tugas ini (pengacaraan) digalas gadis muda yang berbakat. Namun, bukan maksud saya juga bahawa pengacara berpengalaman yang ada sekarang perlu undur diri, tetapi seharusnya bekerjasama.

Jika tidak, mana munculnya yang ‘baru’ kalau tiada orang lama. Bagi saya. sebagai orang lama dalam pengacaraan ini tiada masalah rasanya untuk kongsi pengalaman yang ada. Malah, untuk berkongsi pendapat dan nasihat pun saya OK saja.

normala2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

6 comments

  1. naper nk kna jugak wat style datin??? istri DSAI slumber je

  2. selendang datin mcm tu la rope nye..hahahaha

  3. Bagus tu Datin Seri jaga penampilan diri. Manis senyuman.

  4. ehh..biar btul. Yang setiap hari jumaat kol brapa erk lupe, pg aaa ade nama rancangan… Bersama Normala Shamsudin, wase2 rancangan tu baru lai, bkn ulangan…masa tu dia mmg dah bergelar Datin Seri dah. pehh!!! baju ngan pesen tudung mmg aa tuka2 tiap2 minggu, tp bese aaa pesen tudung je, bkn tutup aurat hehehe… se lai aku tgk content rancangan tu up to date je, so sure cite tu baru erk. ade satu segmen lak, nenek kebayan, normala siap make up jadi tua lai… tp dia tetap lawa dan jelita…

  5. aku x bole tgk menteri sekor nih… benci,menyampah suma ada… dia kena igt ape yg dia buat dkt org dulu belum dpt kemaafan.. tngula sampai nk masuk kubur nnt…

counter statistics