Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gambar terkini Saiful Malaysian Idol

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

17 comments

  1. aiyoh…ari tu encem dah berambut pendek… pesa pnjang plak pastu trim semcm je… be maskulin aaa beb. sore best dah..

  2. hahaha..x abeh2 die ni nk sgt jd lembot ke..ape nk jd..dh laki tu laki la..auuw..wkakakaka

  3. kenapa dah jd mcm perempuan plak…

  4. bangga ke jd 'auuw' ni? mkin mjd2 plak…

  5. bangga…mcm ni idola???

  6. Nak buat camner si saipol nih cute

  7. sape yg soh jdkan artis idola???! x layak lgsg!!

  8. Bastards quite like men turning into women, because then there'll be less of them to go after hot hootchie mamas.

    Be a bastard.

  9. DAH KENA BADI SAIFUL BUKHARI YG TENGAH FEMES NGN BONTOT DIA KOT! HARHARHAR!!!!!!!!!!!!!

  10. skali tgok gaye mcm anuar zain mase rmbut panjang dulu..
    tapi die ni mcm auuw lar…

  11. awat dah macam muka 1st Lady ja ni??haha

  12. aku penah jumpe die thn lepas, ms ngh lepak ngn mmber kt kedai mamak, die pon lepak skali ngn geng nyah.. tnogk kt tv lain, kire ade still ade ciri-ciri lelaki lg la.. tp bile tgok depan2, gedik ngalahkan pompuan.. bdk2 laki biase la saje je usik2 nyah2 tue, tp die bukan men suke lagi.. hm dunia dh nk kiamat, baik2 kejadian allah s.w.t jadikan kite pompuan / lelaki tp nk gk ubh..

  13. x kesah nk jadik pe dh tu mmg naluri die just respek je la tp tergedik2 tu mmg over the pagar kawat berduri la..just relax owg lg respek x payah berperangai cam hanjeng camtu..x gtew noks????

  14. adekah si saiful nie cocok idong..ekeke…

counter statistics