Wednesday , August 20 2014
Home / Dunia Artis / Gambar terkini Syura bertudung dan mengandung lagi

Gambar terkini Syura bertudung dan mengandung lagi

Gambar terkini Syura yang diambil menerusi majalah. Gambir penuh after le lompat.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. alololo… tomeinya……..

  2. Kenapa eh, aku tgok die ni, comey ajer….
    :)

    sejak aku kenal dia, smpai la skg..menten jek..

    gugat iman~ :P

  3. Ye lah..yg lain maintain je..dada je berubah..I Like Sgt2!

  4. Aku terpesonalah tengok dada dia tu…I Like 2!

    • Lu orang ni pe criter? Hormat la sikit sekiranye yang tersebut terbaca comment lu orang mcm maner? Lu org kalau tak puas g la tgk barang ibunda Lu orang lebih afdal sbb tu barang la yang besar kan Lu orang sampai jadi mcm ni…. Bodoh punyer melayu…. Sal lah!!! Puiihh…!

  5. Agak2 la sikit…. Xder hormat langsong… Kalau sekiranye orang yg disebutkan baca comment Lu org mcm maner? Otak mati ar… X puas g la tengok ibunda Lu orang punyer lebih afdal sbb tu barang yg besar kan korang!!! Bodoh punye melayu!!!

  6. pakai tudung tp baju ketat tonjol sane sini baik x payah brtudung..bt malu agama je..

    • daripada tak bertudung,,dedah aurat..xde lak komen..lagi memalukan agama..
      dgn rambut merah..tindik sana sini..memang cara penutupan aurat dia 2 kurang sikit..sekurang-kurang nya dia mencuba..

    • ko jgan nk maki mk tam aq eh..ske aty die nk pakai bju ape2 pon..ingt ko tu baek sgat ker???komen tu baek sikit..ko ingat bahse ko tu baek sgt ker..ko ingat ko mempeburukkan org x dose ker..ha..klau aq ckp dgn mktam aq,die mesti mrah besar kt ko..eh klo ade otax pkai ah..:@

  7. ish2,,,biasa laa tu kn nya sendat ngat pon,,,org prgnant kn….msti la npk sendat..apadaaa coment cmni..huh!

  8. Besi marah nampak bual hal dada syura.. Kau tak payah lah nak step baik Besi.. Kau sdiri mau ingat, hubungan sulit kau ngan syura. Si ZURAIDAH aka SYURA ni bukan baik seperti korang sangkakan. Betudung tapi merendahkan harga diri

  9. Besi marah nampak?! Kau tak payah lah nak aksen baik Besi. Sundal ni pun bukan betul sangat. Kau sendiri mahu ingat, hubungan sulit kau ngan syura. Si ZURAIDAH aka SYURA ni bukan baik seperti korang sangkakan. Betudung tapi maruah diri dan harga diri lagi rendah dari PELACUR. Si betina ni ada affair ngan suami orang si BESI ni lah. Orang seberang tambak dari Singapura tapi tinggal di Johor Bahru. Dari situlah hubungan syura besama si isteri Besi dan dirinya, semakin rapat hingga sundal ni makan kawan sendiri. Tikam dari belakang. Sedap si betina ni menyundal dengan kau, Besi?! Tengah sarat mengandung tido/menyundal dengan suami orang. Ini bukan satu cerita dongeng. Ini adelah kenyataan. Ini apa yang aku dengar dari mulut anak sedara aku punya kawan rapat dengan isteri si Besi. Aku sendiri tak sangka si jahanam ni namanya artist betudung, mengandung lagik! buat maksiat dan memalukan diri sendiri.

    I feel sad and pity for his wife. Apa nak jadi dengan orang mcm gini. Da tak takot dosa buat maksiat. Ish! Maaflah Besi. Aku hanya mengatakan kebenaran. Jangan nak slahkan melayu bodoh.. Otak kau tu da tak waras menghancurkan hati isteri kau sendiri untuk perempuan yang takda sifat kemanusiaan. Dan syura, bukak sahaja tudung kau tu, kau mati satu hari nanti, NERAKA lah tempat kan memdustakan suami kau. Bodoh tu patah alek ke muka kau Besi. Shame on you Bitch.

    • Mak aih..komen hamba allah ni….agak2la wei..kau punya komen tu da mcm ko je isteri si besi tu!bukan main marah lagik sampai call syura tu pelacurla..sundal la..kot ye pun,tak payahla sampai macam tu sekali..kan lebih baik mendoakan kesedaran orang tu dari menghina mencaci orang…….bila ko buat mcm ni,ko pun lebih kurang jugak dosanya dgn org yang ko panggil sundal ni tau tak??????stupid!

    • lebih baik jangan tulis hamba ALLAH..baik ko ngaku HAMBA SETAN..membuat fitnah tu dosa besar..
      ko da perangai mcm setan..r

  10. Saya sayang allah

    Nierafizz….kalau aku ada kat tempat hamba allah ni aku pun marah!tp,aku rasa nak marah2 pun ape guna nya?benda da blaku,,,tp,betol ke ape yg diorang ckp ni??nk percaya pun susah..aku kenal jugak ngn si syura ni..dia ok je..tp,kalau betol die buat..aku no komenla..yg penting,dia kene sedar kesilapan dia dan cepat cepatla bertaubat…takda org yg sempurna kat dunia ni..semuanya ada silap masing2..lemah dgn godaan setan!
    Kepada hamba allah…bersabar dan bertawakal la..semua yang berlaku mungkin ada hikmah..yang penting cara kita selesaikan masalah tu..kalau awak buat macam ni..sebarkan aib orang (ntah btol ke tak)..masalah nya pun takkan selesai..allah maha mengetahui dan dia takkan bagi dugaan pada hambanya kalau hambanya tak mampu menghadapinya..anggapla ini nasihat dari seorang kawan… =)

  11. cantik dan manis syura bertudung..semoga sukses selalu dalam martabatkan industri etnik kreatif..
    bila la nak buat album baru..

counter statistics