Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Tomok dan Siti Rahayu, bakal nikah 1 Julai

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. alhamdullillah…..aq taw tomok nak kawin dr bulan febuari…dr sebuah majalah..mmg cantik lah bakal isteri tomok ni…mudah-mudahan kekal ke anak cucu..amin..semoga apa yang dirancang akan menjadi lancar dan di berkati Allah..

  2. cm x sesuai jek!

  3. Hahahaa.. Trend skg cri pempuan muder..

  4. rambut tomok tu cam tu sebab nk kaber dahi die yang luas. tak caye kan, kalau ada sesiapa leh review pic tomok zaman kegemilangan die dulu, ada satu pic die (sebab dulu aku peminat die. dululah.)yang jelas menunjukkan dahi dia berbentuk M. luas de..

  5. tahniah….

    vampeta

    16:28

    27-5-2011

  6. dia terpaksa buat rambut style tu sebab dia mengalami masalah keguguran rambut yg serius..

    rezeki dan jodoh masing2 bila berkahwin dgn perempuan yg lebih berusia dari lelaki, setiap kejadian yg berlaku kpd anak atas kehendakNYA & telah tertulis di loh mahfuz..

  7. hahaha,,rmbot pon jdik isu..

  8. congratulations tomok..semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat…

  9. serius arr.. aku jeles t0m0k nikah x ajak aku.. aku minat gler kt t0m0k ni..

  10. serious gla ingat topi masa 1st tgk gmbr td rupo2nyo rambut…alahai

counter statistics