Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Tomok OIAM dan Shila OIAM

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

16 comments

  1. Posing ala2 poster filem james bond kot ….
    Tomok ni klu dia gelapkan skit kulit dia baru nmpk lebih maskulin..
    Shila nmpk mature dgn make up camtu… tp klu ble jgn le slalu.. sekali skala ok aaa

  2. waa..nampak macam sesuwaiiii je…. heheheheh….

  3. ansem la tomok

  4. You're ok tomok..good looking..but one thing I nak komen…rambut you tak kemas…serabai…Shila ok…but you berdua kena jaga profesionalism…jangan over…nanti orang menyampah..

  5. cam N.D LALA la…haha

  6. shila is very the comel.. and die juge adalah artis yang clean. x macam si dot dot dot tuh. haha

  7. tomok..tomok..tomok….suke lagu anda..suke nyanyian anda..suke performance anda…tapi rambutttt..tu…dah boleh adjust style lain dah…..looks flat laa…

  8. Love tomok, tomok, tomok, forever

  9. alah…sorang capang..
    sorg gigi xley bla..hahahaha
    muka camtu korg kata ensem?adus!!!!
    tp..suara..dah improve…good..good…
    (mst korg marah kan?haha..marah la…x kesah!)

    • nokia_tigatigasepose

      xmarah pon…tapi cuma terdetik…ko tuh cukup perfect ke nak menghina ciptaan Allah tu….

  10. shila cun n cute;p

  11. chechuai nye shila&tomok

  12. betul betul betul

  13. keding, tk stim!

counter statistics