Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Transformasi Artis Jejaka Malaysia

(Gambar) Transformasi Artis Jejaka Malaysia

ashraf-muslim1

Lol, transformasi ini hanyalah untuk teater Patung Kertas musim ke-2. Ramai lagi artis jejaka Malaysia melalui proses transformasi menyusul di’bawah.

datuk-jalaluddin-hassan1

ebby-yus1

fizz-fairuz1

norman-hakim1

qazem-noor1

radhi-khalid1

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

25 comments

  1. percubaan menggunakan plugin komen terbaru. Wow! <3 B)

  2. toi tu..semcm je komen dh tukar…rs lain plak..huhu..tu gmbr 1st laki tu mcm cukor kening je..ha elok sgt la tu..nk blakon jd bapok je ..ceh..blah ar..hahahah

    • Em, nak kutuk org kena ada ilmu juga. Tu bukan cukur, diorg pakai tampalan, mcm perempuan yg taknak cukur kening, bila mekap utk majlis ke perkahwinan ke, tukang mekap ltk benda tu.

  3. wajah transformers paling cun ialah kazim..wajah yg paling jahanam ialah ebby yus kah3

  4. aku dah tgk patung kertas tu…mmg best sgt…kelakar giler…
    jalaluddin hassan jd Kak Kay…cantik sgt dia..ala2 pondan sofisticated…
    best teater tu, aku suggest korg tgk kalau ade lg next year
    sambil nonton sambil menderma pd IJN foundation….

  5. ebby yus comel la..hahha

  6. qazem nor paling cantek hahahahah

  7. Diva_Bermulut_Puaka

    Wah…Harus Mek tengok semuanyer artis-artis nie jadi drag queen…ala-ala show girl yang meletup sangat…tap qazeem punyer transformasi…harus mek puji…nampak women sangat…ah sentap mek tengok…menci….

  8. saya heran btul lah artis malaysia ni.. sdah pun keluar fatwa mengatakan sumber rezeki yg mereka dapat daripada hasil lakonan dimana lelaki menyerupai perempuan dan sebaliknya adalah HARAM.. tak kan dorank tak tau apa itu haram..

    • artis bkn kire halal ke haram dh..perangai sume mcm jamban!! xde maruah la sng ckp utk artis2 kt malaysia ni..hidup penuh dgn maksiat..tu yg deme kejar2 kan..bodo

      • mmg jamban pun kebanyakan&sup2; artis malaysia ni.. cakap pasal jamban, aku respek lagi orang yg kerja sebagai toilet cleaner.. duit yg mereka dapat lagi halal.. ini maksudnya orang yg bekerja sebagai toilet cleaner lebih bermaruah daripada mereka yg bergelar artis ni..

  9. :* qazeem haqim lawa jadi mak ngah uuuuuu ada aku kisah 😉

  10. silap ler pulok qazem noor xD

  11. wakaka… qazem nor comey beb… huhu

  12. buruknya muka ebby yus…

  13. hahahaha klaka.

    hm…haram ke tak, rasanya setiap perbuatan bergantung pada niat. kalau sekadar lakonan utk memberi pengajaran or iktibar rasanya tkpe kot. asalkan tk dress up cam pompuan utk memikat lelaki. huhuhu.

    sma gak membunuh itu haram. tp kalau niat nk pertahankan diri tk salah.

    • yeah setuju! jgn la kita close minded sgt. kalau nak ikutkan sgt, dgn dunia moden skrg ni, hampir semuanya haram. tp kalau niat kita baik rasanya takda masalah.

      cthnya ramai pekerja kerajaan ni gaji kan semuanya datang dari kerajaan. kerajaan kutip cukai. termasuk gak cukai casino kt genting tu ha.kalau ikutkan sgt, tkleh pakai la gaji tu kalau keje kerajaan, psl consider duit haram gak.hehehe.

  14. ebby yus nmpk montel la plak bile dh jdi pompuan..fizz fairuz plak lau jdi pompuan nmpk cantik tp, lau jdi laki nmpk handsome plak..pendek kata dua2nya sedondon..ashraf muslim plak lau jdi pompuan nmpk garang gler cam harimau tp lau yg asal lgi macho..huhuhuhu..sory eqk lau ada yg trasa but this jusz comment from peminat2 kt luar sana tu..whatever pon sory eqk…

counter statistics