Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / gambar Tunku Tiara dalam Majalah Maskulin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

25 comments

  1. aik xder org komen lg ker..hurm..aku pun xtau nak komen per…no komen

  2. HUH…MMG aku pun no komen gak….hahaha..if komen x da yg elok..

  3. motif posing cm tu dlm majalah maskulin???

  4. gedik le..seksi plak tu..ape nk jd..pangei mcm ampeh..

  5. ntah… tgk ye ingat laks awek terminator tuh…

  6. gambar mcm ni la baru dinamakan artis…more plisss…hehe

  7. byk lg terok dr gambo2 mcm ni laa..hahaha..ape nk eran..artis sume prangei terok2

    • artis pun manusia gak beb tp yg kurengnye bab2 kegedikan ngan nk kejo glame yg lebih terserlah dr bakat…ish ish ish ish (ala2 Adibah noor lam iklan I-talk)
      ko ni, jgn le benci2 sgt kang terbertemu jodoh ngan artis baru tau, peh!! makin glamer aa ko erk, skali artis popular, wedding of the year tuh HAHAHAHAHHA !!! jgn mare usik2 pepagi bute nih… ngantuk aaaa..

  8. posing2 cenggini aaaa yg memudahkan org mem'photoshop'kan gambo. mende2 negatif yg berlaku kpd artis2 kite ekceli berpunca dr tindakan diorg sendri, pastu mule aaa salahkan org lain, teraniaya konon, padahal diri sendri yg mengundang mslh… cik2 artis sekalian, apa salahnye klu bersopan bile bergambo … ish ish ish ish

    • hehhe sambung sket,,, pastukan bile seme2 artis jaga seme batas susila diorg, byk aaa blog2 cenggini yg 'gulung tikar' sbb xde cite hangat dan hangit dr artis2 mesia yg nk dipostkan LOL !!!

  9. wah pic tekangkang kepak peha pergh mcm2 aku leh imagine dgn guna aksi dia ni..nasib lah labu…

  10. Pedulilah orang nak bagmbar macamana janji tak kacau kita its ok buat apa nak kutuk….cermin dulu diri kita sendiri ok dah ker tdk???

    • oo bikin jiwa guys kacau beb HAHAHAHAHHA….
      alaaa bkn kutuk pun, nasihat je x ble ke.. at least bg warning sblm apa2 yg memudaratkan berlaku misalnye gegambo tu diexploitasikan…tu je

    • poyo plak cheese_cake ni..ko sokong nape? ko pn mcm artis ek? hahaha

  11. korg sebut artis je..secara generalnya…rabbani..raihan pun artis jgk….

  12. plis plis plis…tunggu je lah nanti msia pulak di telan bumi.oh takotnya aku..
    ko tak takot ke? aku lagi takot sbb ko tak takot nok…

    sbb ko kitorang jugak nt kena azab…nk buat mcm mana dah akhir zaman..mcm ni lah perangai umat akhir zaman…

    • tol tu… takut tol aa la ni mcm2 hal berlaku. tgk negara jiran kite filipina pastu indon plak lepas satu2 bencana alam. semoga bumi malaysia ni dijauhi dr segala malapetaka…amin.

  13. BANYAK NYE ARTIS2 NI MMG PRANGAI DH TEROK N SOSIAL..DH ADE PRANGAI MCM TU SESUAI LA JD ARTIS..XYAH HIPOKRIT..SIFAT SEMULEJADI..WKAKAKAKA

  14. Wow…gambar no. 4 best giler. Hebat tuuuuuu… Kasi bukak habis laaaaa

  15. Kasi kangkang depan ler buat pe sorok2 eheh… Best.

  16. Cun gak minah ni…hurmmm

counter statistics