Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Wany Omar Bersosial Melampau

Gambar Wany Omar Bersosial Melampau

waniomar

Terkejut saya tatkala melihat satu set gambar daripada sebuah forum gossip terkemuka tanahair, aksi liar Wany Omar yang di’kata’kan hanya berpakaian putih & seluar pendek sendat, enjoy clubbing di’sebuah kelab kawasan Mont Kiara. Panas.. panas..

Kata sumber itu lagi, beliau yang kebetulan berada di’sana telah menjadi saksi atas aksi liar Wany Omar, bercium & memeluk lelaki seperti tiada asas agama. Apa nak jadi dengan artis baru zaman sekarang, belum popular sudah terkinja-kinja macam artis Hollywood. Cuba contohi Dato Siti Nurhaliza, imej baik serta di’sayangi peminat. Lagi gambar selepas ini…

waniomar2

waniomar3

waniomar4

waniomar5

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. sape nih??
    xkenal pon..

  2. laki kt gambar last tu stim giler dok pegang pompuan tu punya barang bawah.
    Seronok cm xingat nk mati…

  3. TU LA DUNIA ARTIS..PENUH DGN DOSA N MAKSIAT!!

  4. aku pn tak kenal…

  5. nak mapuh doh tino ni!!!!
    tak bau syurga la mu

  6. beruntung ibubapa dapat anak mcm mereka ni.. aman dan bahagia di alam kubur..

  7. sape dia ni…xkenal pun..
    sangat keji…

  8. die ni saper..artis? pelacor? gro?

  9. sape ni?gro ke?x heran la beb,bkn bgus pn…bertaubat la,hidup x lama..

  10. wani omar ni sape??

  11. "Cuba contohi Dato Siti Nurhaliza, imej baik serta di’sayangi peminat."…hahaha ni lah tulisan hipokrit.tgk apa dia tulis kat pic siti yg diambil dari blog uncle aznil tanpa kebenaran. penulis ni tulis "Penulis berpendapat bahawa Datuk Siti Nurhaliza sudah boleh membuka sekup tudungnya itu. Sudah tidak perlu lagi baginya memakai segala jenis fesyen menutup kepalanya jika masih berpakaian sebegini".hahaha

  12. Sape ni????macam gambar pelacur dari thai jer….
    Ntah2 bawa penyakait siflis@HIV…

  13. keh…keh..keh… Lantak lah korang…

counter statistics