Sunday , April 23 2017
Home / Gossip Panas / (Gambar) Zahida Rafik dengan siapa tu?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Adakah lelaki dalam gambar ini kekasih Fasha Sandha?

Fasha Sandha telah mengakui kepada media bahawa dia kini sedang berkenal rapat dengan seorang jejaka ...

15 comments

  1. salam…ai MM
    kite org baru….leh juin..
    pistt…nape mulot die nampak cam laen mcm??
    aduhai dah Allah ciptakan umatnye dengan kelebihan memasing..nak upgrade bebagai watpe ye dak??

    • hi labuchee87, welcome to the club =D
      marilah bersama-sama memeriahkan blog ini, terima kasih 🙂

  2. thank MM….
    huaa….ari2 chee datang bertandang yee….huhu 🙂

  3. lain macma jer senyuman zahida rapitan tu

  4. a ah kan marsha….
    alter lebeh kot

  5. aku bajet minah nie maen cucuk² kat muka la….
    klu dh mmg xlawa 2 wat la cara x lawa…
    apebenda tah artis skunk nie…
    menggelabah la

  6. mmg dah sah2..ade something kt muke die..especially mulot 2…..bab2 ni no komen…tp kecantikan asli kan lg afdal n lg neuteral…kan?

  7. cantik lagi muke dia sebelum nie……skrg menakutkan je…

  8. mmg sah lah dier ni gi plastic surgery..klu tak pun amik botox..dah tu krg perasan tak tangan kiri dier siap pegang rokok lagi beb….ni aru tul b*&&^% millenium..

  9. eiii…buruknyer muka

  10. macam joker pun adorrrrrrrrrrrrrr!

  11. ee mulut dia..ee

counter statistics