Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Zarina Anjoulie dicium lelaki?

Gambar Zarina Anjoulie dicium lelaki?

Tak paham betul kami dengan kisah-kisah Zarina ni. Kami rasekan, die ni dah layak diberi gelaran puteri kontroversi. Sentiase ade gosip tapi bak orang kate habuk pun tarak. Khabar angin terbaru apabila gambarnya dicium oleh seorang jejaka tidak dikenali telah tersebar di laman twitter. Hailah, baru saje bergaduh dengan Lufya mengenai isu wajah seiras, kini timbul pulak kisah yang ini. Macam-macamlah Zarina Anjoulie ni.

Sumber dipetik: Murai Batu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

34 comments

  1. mcm shiallll…..pelacur

    • Zarina TakBercoli

      Cium dah banyak kali dahhhh….tu dah biasa sangat! Kena raba je lum…i mean kena raba org tak kenal lah…yg kenal pun dah selalu sangat. Tapi raba kat lecak bawah je tau..kat lecak bawah lengan, tak mauu lah..geli lah i….

  2. manusia yg sentiasa merasa bangga dgn apa yg D kerjakan..x kira halal@haram..mayB xtau membezakan pon..tu yg sering kali b'ulang kali wat benda yg sama..

  3. menyampah siot!!!

    dialah artis wanita PALING TAK MALU kat Malaysia!

  4. Kan aku dah kate zaleenaancoli lalucah ni macam pros…….ops I am sori.

  5. Dari Abu Mas’ûd ‘Uqbah bin ‘Amr al-Anshârî al-Badri radhiyallâhu ‘anhu ia berkata, “Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, ‘Sesungguhnya salah satu perkara yang telah diketahui oleh manusia dari kalimat kenabian terdahulu adalah, ‘Jika engkau tidak malu, berbuatlah sesukamu.’”

  6. prostituta!

  7. dah barai lama dah..hancus……

  8. manusia akhir zaman…doakan jela utk dia

  9. ni bukan PUTERI kontroversi…tak shesuaiii la panggli puteri. BETINA kontroversi bulehhhh

  10. nauzubillah…..aku x la baik mana pon…tapi…..ntah la…

  11. awek cun giler tapi

    ni ke die ckp abg die?? bodo..kalo abg sndr xkn cium smp cmtu bangang oii..perangai cm pelacur!!

  12. sebenanye ktorg amik gmbr biasa2 je…ntah mcmne,tetiba dia cium pipi i…pas tu de bff i upload gmbr ni kt twitter….i xtau mcne dia de gmbr ni…sbenanye i dh delete dh…

    *bosan……

    • kalu ade bnyak lgi gmbr dia yg sexy tu postkanlah..mnt jugak aku nk tgok..

  13. dia kata tu abg tiri dia…..hehe

  14. dia nie ble dah kena sakit tuuut… baru dia sedor….

  15. abg tiri kata nyer..layankn ajer…ahakksssss…

  16. 2 la kan…sok…sok…kalu de pict cium2 lagi dia kata bapak tiri dia plak…haaaaa

  17. hahaha..btl2..u ollll jgn la salahkan dia..2 kn "AHLI KELUARGA" dia..abg tiri dia..bapak tiri dia..spupu tiri dia..ahakksssss…

    • abg tiri pun ade batas jgak..sdgkan bapak pun sumbang muhrim..inikan abg tiri..

  18. kurang bijak menangani kontroversi, yang lepas-lepas tu pun tak hilang lagi dah timbul kontroversi lain..sedarlah

  19. terrruuuukkkkkk!!

  20. katenye abg tiri.. tp mesra mengalahkan suami sndiri

  21. ketiak lecak xper,jgn tuuuuutttt yg lecak…..

  22. x tahu lah..nmpk sgt mcm ……… haih,rs cam bnc ja tgk mnusia cmni.bangga sguh dgn apa yg dia ada tanpa dia sedari itu semua hak Allah.mau nk ngaku sedara seislam,mudah2an dia masih diberi pluang mndpt ptunjuk n hidayah dr yg maha Esa.

  23. dia ikt adat resam arab kot..jumpe cium pipi…terus terang aku ckp,aku xpenah g cium pipi adik beradik lelaki aku…mmg la mahram,tp cm segan plak….ni kan plak yg tiri2 ni…

    *p/s : even adik beradik,xsalah klu kte jaga adab kan?…

  24. muka pun seexy..gram jgak..abg tiri gramlah tu..

  25. kalau dasar pelacur tu pelacur lah….mamak pon ibu ayam.bapak pon pelihara babi ……..

  26. Bengong nie perempuan.. Kaki gaduh..!!!

  27. lepas cium terus main rogol ahahahahahahahahahahaha

  28. Zarina? mcm muka kim kardashian? gile ke ape? kim kardashian lg bagus dr awak la… gaya mcm ni bole jadi pelakon? o ye,patutla tawran utk belakon pun SEDIKIT. kasihan… pmpuan ni asyik2 keluarkan berita gossip n selalu buat hal dengan artis2 len (tak malu ke)..tapi anugerah bintang popular pun belum pernah dpegang..dapat pencalonan dlm apa2 anugerah pun belum…puiiiiii!!!! tak malu…weii sedar la diri ko tu sikit! awak jd artis senang je..awak buat publisiti murahan je..mesti dier yg sebarkan gambar dier suma ni…eleh..ngaku je la… mcm la artis ternama! AWAK BUKAN ARTIS..DRAMA YG DILAKONKAN PUN TIDAK SMPAI LIMA…ASYIK NAK BUAT CRITE JE…MMG BETINA ANJING BERKURAP!

counter statistics