Wednesday , April 23 2014
Home / Gossip Panas / Gambar Zaris Nelydia bersosial

Gambar Zaris Nelydia bersosial

Penulis tidak pasti siapa Zaris ini kerana penulis jarang menonton televisyen. Tapi apa yang difahamkan, Zaris Nelydia merupakan salah seorang pelakon di dalam drama Spa-Q

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

16 comments

  1. owh, de ni yg berlakon dlm datin wanabe..
    mude lagi kan de ni..

  2. ni mesti amik gambo dr beautifulnara ni…ahahha..lmbt la mm ni post..die ni mmg sosial..bese la kalo dh name artis tu mmg ciri2 kene mcm tu..xde maruah! hahaha

  3. ish ish ish… eh bkn ye blakon SPA Q ke? adik si Dafi tu aisey lupe.. hehheh Dafi yg encem tu je ingat ekekekkeee

  4. chit…dafi jew igt..adik dy xigt..huhuhuhu xske la tgk dy blakon…mcm tunggul jew…nangis pown xjadik..xheran sgt dh tgk pic2 cmne…kebykkn artis kite neyh sume mcm neyh..muka cam baik..tapi………………………………………………….

  5. body mantop beb…

  6. artis malaysia mmang tak sedar diri, muka taklah cantik kalo tak makeup…popular sikit…bukak tetek…bodoh….lepas tu ada dato2 kaya yang lahap buat bini…ntahlah….

  7. selamat didunio sahaja artis2 ni

  8. aku sokong anak malaya…
    artis malaysia bukan glamor pun…
    tapi berlagak mcm artis international….
    cakap pun campur bahasa melayu gan ingeris… tu pun x betul..
    sibuk ikut cara barat… red carpet lah…, pakaian buat mcm
    org baratlah…
    suka menonjolkan buah dada, punggong..

  9. Nak kutuk lbih2 ak bkn knal minah ni,ak bkn kki drama mlayu pn. tpi apa bleh ak ckp ilah Orang baik lum tntu masuk surga, orang jahat lum tntu masuk nraka. mne tau dia smpat tobat sblm mti.

  10. bapak kau fucker

    Ta baik nan mengumpat org. Cermin dri dlu.

  11. Betul to !ap na jd ah nan diorg nih. Biar la dia berpkaian mcm mne pon. To dose dia nan tuhan. Mengumpat to dosa kita nan manusia. Susah na mntk maap nti.

counter statistics