Saturday , August 30 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Ziela Jalil Kembali Menyengat

(Gambar) Ziela Jalil Kembali Menyengat

ziela-jalil

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

26 comments

  1. betul ke apa yang aku pandang ni…

  2. yele.pesal amy?ko x caye ke?huah3

  3. yele…aku pulak merasa ke'beratan'nya… Sesak dada aku.

  4. nape besar benor???Masa anak dara dulu pun memanglah besar,tapi yg ini???TERLAMPAU la.Dah cocok ngan Botox??Tak takut ke cancer payu dara puan Zilla oii?

  5. Umur baru 39 ziela masih boleh kahwin……bertuah kalo dpt jadi suaminya………

  6. pencinta ziela...

    uih…ini kalo dapat mmg tak akan lepas….akan diulu2 sampai puas…mesti cik ziela tgh mencari kan…ye la…umur muda lg…tak puas lg dgn yg dulu….

  7. memang gebu giler…..dapat mau lemas nie….kalau benam kat situ pun mahu terpancut sampai membuak – buak airnya

  8. adik aku tetiba tegang aje…..nak kena urut nie…..dia nie kalau dapat memang aku tak lepas punya…macam pengantin baru lah

  9. kalau ziela yang urut mesti best…..dapat pula main kat dadanya…..pergggghhhhhhh nikmat tak terkata rasanya….

  10. nie kira 4xl saiznya……kenyang kalau hisap….tak terkira puasnya……aku kalau dapat….aku uli perlahan2 lepas tu gigit putingnya sambil sebelah lagi aku ramas2…..

  11. Ewww… Guys… Nafsu membuak-buak.

  12. lanun mata satu

    habis dah depan mata……dada pun membuak buak juga……aku buat modal dah….
    berkali – kali aku kena urut adik aku bila tgk picture ni….

  13. besarnyer tetek dier… sedap tuh…

  14. MM…. komen2 gini xble remove ke ala2 Youtube tu….?

  15. cam da nk tesembul tetek die..nyum2 sdapnye dpat nyot2..ziela,i luv u..

  16. mulot jahat ar korang ni

  17. pergh besa giler. msty berat susu niw. dpt isap msty kenyang seminggu. bhahaha!

  18. Baru melancap terpancut air maniku. Arrrgghh

  19. adik aq salu tegang tgk janda ni sedap dapat maen dada die ni

  20. Terpancut!!!! Ahhh

  21. kacang panjang

    tetek besar giler ……. kepada ZIELA JALIL sudikah engkau menjadi isteriku…….kalau kau jadi isteriku akan ku jage mu dngan kasih sayang …….dan lagi 1 aq nak kawin ngan kau sebab nak jilat tetek ko….tengok da terpancut da…

  22. Tetek besar..

counter statistics