Monday , November 24 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Zila Bakarin bersama anaknya

(Gambar) Zila Bakarin bersama anaknya

zila-bakarin1

Sedang media heboh membuat liputan gilang-gemilang atas kelahiran Engku Aleesya (— anak perempuan Erra Fazira & Engku Emran). Ramai yang mungkin terlepas pandang baby kelahiran pasangan Zila Bakarin & Azri Azhar bernama Kaseh yang selamat di’lahirkan pada 17 Mac 2009 atau mungkin memang sengaja dilupakan. Namun begitu, kami sempat mendapatkan gambar Zila Bakarin bersama anaknya yang di’ambil menggunakan kamera handphone dan sedikit kata dua dari Zila Bakarin.

Sepanjang mengandung, saya tidak mengalami alahan teruk atau mengidam makanan pelik. Cuma beberapa hari sebelum kelahirannya, saya kurang tidur dan kurang selesa kerana pergerakan Kaseh dalam perut.

Dua hari sebelum itu, pintu rahim saya tak terbuka dan dalam tempoh itu juga saya “turun darah”. Disebabkan doktor risau baby lemas akhirnya saya terpaksa menjalani proses pembedahan. Dia sudah berumur dua bulan pada awal Mei lalu. saya dan suami telah membeli kek dan meraikannya bertiga (sambil tergelak)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

22 comments

  1. ermmm… aku nak komen ape ek psl ni?? tp aku org 1st la komen…
    huahaha…

  2. cute nye baby dia.. cam anak mix

  3. lawa zila bakarin ni without make up..

  4. lagi cute dr anak era.mcm hensem je anak die.girl ke boy ni?

  5. name kaseh cm xde name lain je..ceh

  6. cantiknye zila tnpa make up……….

  7. cutenyerrr…………………….<3

  8. sedih lak..mcm dipingirkan…tapi tak pe..nama anak zila lawa n uniq !!..

  9. congrats…mmg cute la anak zila nih…nama anak aku Qaseh gak…jgn la hina nama tu lak..iskk..iskk..

  10. comelnye anak zila ni….
    hidung mancung mcm mak die gak…

  11. kiut tul anak dia tu. aku harap jgn dia ikut jejak langkah mama dia yg seksis tu

  12. pe la yg aku taip ni

  13. cute la anak zila..
    hidung mancumg..
    mata cantik..

  14. ape pulak cetak rompak pulak?

counter statistics