Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Zizi AF7

Gambar Zizi AF7

Ingat lagi tak entri Zizi AF7 kejutan budaya seksi sedikit? Masa itu, entri tersebut menerangkan Zizi berasa kurang selesa berpakaian seksi sedikit. Maksud seksi sedikit oleh wartawan ketika itu ialah bergambar menampakkan betis dan berpakaian pakaian tanpa lengan. Tapi sekarang tidak lagi beb, sekarang Zizi lebih selamba, tunjuk tiak lagi.. hihi. Mungkin menerima nasihat dari rakan artis atau wartawan itu sendiri. Baguslah tu, sama-sama tambah dosa kan. Orang tu taknak seksi, kau paksa dia seksi. Sekarang sama-sama jadi arang.

zizi-af1

Lagi gambar menyusul…

zizi-af2

zizi-af3

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Johan dan isteri terkilan dikecam hadiri pengebumian nenek

Warga Malaysia memang terkenal dengan sikap “keyboard warrior” mereka tidak kira apa isu yang menjadi ...

11 comments

  1. NI LG SORG GLE..HAHAHAHA..XSEDO DIRI..CULTURE SHOCK..DLU CKP SEK AGAME LA..MASUK NASYID LA..N MCM2 LG..TP LAST2 JD APE? JD ANTU..NK SGT JD ARTIS SAMPAI LUPE HALAL HARAM SUME..BODO ARTIS MCM NI!

  2. ketiak.. yum, yum,

  3. comenya zizi….tp sexy kan….

  4. comey ape..mekap tebal gle..wkakaka

    • a'ahh x lawa.. tulah jadinye org yg dah cantik natural beauty kasi make up tebal2, lain jadinya, dah jadi buruk plak… dah cantik tu makeup ala kadar je aaa. pastu klu nk cantik kan lai gambo tu, 'photoshop' je.. guna le teknologi yg ade…

      • nk jual magazine mesti la muke cun n pakai make up..
        agak2 la kalo muke mcm ko masuk magazine bole ke nk jual..
        marketing beb..

  5. rugi tol.. akal kan ade, think wisely aaaa klu org suh pun jgn le ikut. tetapkan le pendirian tu sket, jgn nk ikut telunjuk org je. hmmm la ni kemain lai posing… rosak rosak…

  6. Hancur artis nasyid ni….Penyanyi solo nasyid dr sabah yang memenangi pertandingan nasyid kebangsaan tahun 2005 ketegori nasyid tradisi….

  7. dh masuk artis xde kire die nasyid ke idak..sume pangei mcm jamban!!

  8. bajet cun n ensem je artis2 msia skg ni..
    bakat nye cm hampeh..
    kecoh je lebih..

counter statistics