Tuesday , December 23 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Zizie Ezette posing atas katil

(Gambar) Zizie Ezette posing atas katil

zizie1

Gambar ini di’ambil dari simpanan majalah Mangga keluaran Mac 2009. Zizie berposing di’atas katil menampakkan lurah dendam sambil menutup¬† sedikit di’bahagian bawahnya. Fuh! Geram betul penulis melihat gambar ni. Gambar penuh menyusul…

zizie2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

73 comments

  1. patut la ko gram

  2. comel la dia, gebu2… lomah iman

  3. sakk gler ambik gmbr mcm nie

  4. apakah motif mereka bergambar sedemikian rupa?? adakah utk menegangkan senjata lelaki atau pihak majalah suruh atau ini adalah salah satu cara spesis betina nak cari spesis jantan??

  5. Majalah mangga ni suka btl tngkap gmbar yg cam gini..patutnye majalah tu di HARAMKN kbnyakkn pic tngkap dlm kolam,atas katil la..tu mjlh kearah porn ke ape tuh?

    • salam:
      setuju benar majalah mangga ditukar nama sbg majalah lucah….
      dunia hampir kiamat tp manusia semakin mengejar kemaksiatan,yang haram menjadi halal dan sebaliknya.INGAT!pemakaian melambangkan keperibadian seseorang jika tidak ISLAM tidak menggariskan panduan menutup auratdan hanya yg jahil spt FASHA SANDHA(dlm galaksi tv9) mengatakan pemakaian tidak melambangkan apa-apa!ASTAGFIRULLAH……..bertaubatlah wahai UMATKU,sesungguhnya kamu semakin dihanyutkan kemewahan dunia sementara
      wasssala

  6. buah mangga bagus punya besar..buat aku geram

  7. MANGGA nie majalah playboy Malaysia.. member2 lelaki aku cakap la.. haha.. artikel merapu.. gambar artis.. bukan main sexy.. atas katil.. kolam mandi.. haha…

  8. Bgilh aku duit bru blh kaya

  9. mangga mmg bodoh!! majalah lucah je!! woi zizie pangai mcm setan!! aku menyampah tgk ko..jgn igt ko putih ko poyo nk seksi2! blah la..dh la gemok!! hahahahahahahahahahahahah
    ko tgkp mcm tu utk ape? dh rupe adegan ranjang je..bodoh mcm jamban!!

  10. well well well…..
    dah byk org komen pasal mangga ni…
    apepun,penerbit jua harus faham sensetiviti umum….
    jgn kerna nak jual magazine, kene taruk gmbr cam ni…
    so fkr2 la skit

  11. klu ms bujang dulu, mmg jd bahan ni.. hehehe..

  12. bodo jamban zizie ni..gedik!! xde MARUAH!!

  13. Biasa ler artis

  14. BIASA LER ARTIS BYK YG NAK TUNJUK LURAH DENDAM
    YANG BERTUDUNG PULAK NAK TUNJUK NGAN BAJU KETAT

  15. haha ok la 2 da x da apa nak tunjuk

  16. Keep it up zizie, tunjukkan pada dunia aset you tu. sebenarnya, yang kondem you tu cemburu dgn you

  17. hek eleh stanley ko ni mesti org kafir kan? pttla ckp mcm tu..tah2 gro..huhu

    • hoi ceh! kau br tgk skt je ttg org melayu seksi.jgn kata kau baik ar konon… lancau, kalau kau dapat bini mcm zizie 2 ntah2 rabak bini kau….hahahahahaha… tunjuk alim konon!!!!

  18. pa agama die nie …memalukan org islam dan merendahkan martabat org melayu di m'sia…nanti bla org mengata …jawap ye mesti camni hak masing2 badan aku bkan badan kau…. mesti punye dia bilang mcm 2….Ingat ALLAH lah..
    Sgguh pun aku mualaf p aku rasa malu jak nengok dia… YA ALLAH

  19. poyo la ko ney stanley
    aku rsa ko ney bkn islam
    sbb 2 ko bani ckp gtu
    tp tatawla klu ko ney sma spesies dgn dia

  20. Aku rasa kalu si zizie ni tak buat pose yg mcm tu, mmg tak laku dah pompuan nih… takda sapa nak ambik berlakon lagi..dah tualah katakan!!! ini dah kes terdesak agaknye nih….

    • btl 2arias aku skong ko brpersen2 lg pn ppuan ni klu amek gmbr kan mmg tgedik2 ttogeng ssne ttgeng cini kne suntet jubo 2kt org gle nti bru tau.asal cantk je bis smu nk dtyang heran btl aku ppuan2 zman skrg ni

    • btl 2arias aku skong ko brpersen2.lg pn ppuan ni klu bgmbar kn mmg tgdik2 ttgeng sne ttgeng cni kne suntet jubo 2 kt org gle nti ru tau.asal cntk gbu ckt je msti nk dtayang2 hran btl aku ppuan zman skrg ni

  21. Fuhhhh….sedapnya kalaulah dapat tido dengan dia 1 malam jer pun kira oklah….
    kompom mandi dia ni dengan air mani….

    • ko ni kan mak bapak xde ajo sopan sket ke? ko ckp sume lucah2!!ko mesti bapak ayam mcm pelacur la sng ckp!!
      ko islam ke idak??

      • yark alah…jgn ckp org je lebeyh…ko tuh x kureng gak kurang ajar ar sng ckp…ko bajet ko sape nk ckp org bapak ayam…siap mempersoalkan org 2 islam ke idak..kalau ko islam pown..islam sangat kerrr ko tuh…ckp beralas sket..

    • cehh!!!direct tol ko nih..gi arr minyak dagukan dier keh..,minyak pengasihkan dier keh..kompom dier ko punyer tiap2 mlm…

  22. tarukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

  23. Diva_Bermulut_Puaka

    Aiyooo…menci mek tengok pose zizie nie u'olls…lucah x hengat sangat…macam pompuan murah…pleaselah…cuberlah pose elok2 skit…mek memang x berkenan dengan zizie nie dari dulu lagik u'olls…x habis2 dengan kontroversi segala bagai dier tue…nak kater popular…nan ado langsung…

    • stuju!!x minat die dari dulu!berlakon pown bkn best maner pun…

    • ko ni ayat tiru azwan ali jer..tah2 ko ni die x? azwan tu kan mulut bacol..huh

      • Diva_Bermulut_Puaka

        Ceh, mek x tiru pun dive gebus (si azwan) tue k…mek dengan diri mek sendiri…mek tak perlu nak tiru2 sesaper…lagipun kebanyakkan pondan2 kat luar saner memang bercakap stail mcm nie…diva gebus yang ambik bahasa2 pasar tue tue jadik kan trade mark dier ok….by the way, mek mmg pondan & ader mek kesah?

        • hahahaha…sian ko..ngaku diri pondan..mak ayah ko tau x ko jd mcmni?? dorang cakap ape? mek mek..ape la lu..ko tu dh jantan..jantan jela..ngek betoi!!..x sedor diri..pastu nk tnjk mcm wartawan la tu mulut puaka ckp mcm2 ..hahaha..pdhl kecoh sni je..p reg jd wartawan la….aaaaaauuuuuwwwww!!

        • uiks.

          ko bangge lak ko da wat salah ea?

          adoiii~

  24. tu la pasal…syian tol aku nengok artis yg jd 'mangsa' photo shoot mangga ni..baju x beradab…yg artis lak kalau tolak nanti dikata sombong…last2 artis perempuan bila jadi criter mangga dah macam lyk sgt jd model Playboy..mjlh mangga nih aku x phm arr…asal la wardrobe dia cam hollywood…xpun org yg kije sediakan baju tok artis jenis yang overdressed gak kot…pasni mangga tukar je nama mjlh Playboy Msia,sng citer,xyah ssh2 nk kne komen ceni…time tu xkn ade org nk komen psl nme mjlh pun ala2 spesis lucah,porno & sibling nyer..

    • yg artis tu pn bodoh nk aje tgkp mcm tu?so artis pn salah..diri sndr yg nak tayang body..bodoh!!

  25. x phm aku aper motif mjlh mangga bagi baju yg layak dipakai celeb2 hollywood je

  26. YB.NIZAR JAMALUDDIN

    Apa lagi motifnya mestilah untuk tarik perhatian pembaca…
    ceh…
    Jangan suka cakap orang bodoh,diri sendiri belum tahu pun pandai…

  27. aku tak faham betul kenapa majalah mangga ni jahat suka sangat guna cara macam ni nak cari keuntunga..artis tu payah nak komen mmg perangai dah macam tu..oii tak siapa yg komen kat sini jeles..denga kulit putih dan gebu dia..itu semua anugerah Allah buat sementara.. jangan ingat ada lebih sikit semua nak ditayangkan depan umum…ingat sikit pada Allah yang sentiasa melihat diri kita..ni bukan nak jaga tepi kain org tp sedih tengok umat islam perangai macam org takde agama..harap2 pintu hati zizie akan terbuka aurat anda hanya utk suami…………………………I love Islam..islam adalah cara hidupyang paling sempurna…ALLAHU AKHBAR

  28. brtaubatlah sblm malaikat maut menjemput anda pulang

  29. mangga version playboy msia..beza nye bkn fully naked..smua artis pose nk dedah sini sana..

  30. x de la sgt, hope zizie leh usaha lebih lg utk memuas kan kami lelaki buas, posing dah ok tp kasi bukak lebih skit..hahaha, playboY=mangga, kire plyboy edisi sopan ar. hehe. fuck the fucking mangga.

  31. fuck up la minah ni. mane laki x geram. bodo aje pose cmtu.

  32. padat sial! kalo dapat baringkan ni best gak. hihih :p

  33. tahniah mangga kerana menjadikan diri anda MAJALAH TERBODOH abad ini….

  34. eleh, korang jeles tgk dia kan. biarlah dia nak tunjukkan kecantikan semulajadi yg dianugerah tuhan.
    aku minat tgk dia berlakon.
    bagi apa apa watak semuanya menjadi.
    nak pulak watak menggoda, lagi terliur you…..

  35. enak dimakan begitu saja

  36. poconglagicantek

    uwekk pompuan gemok camtu pun suke….

  37. lanun satu mata

    ini bukan gemuk…..tembam aje…….best ape…….
    ko ni gemuk dengan gebu pun tak dapat bezakan……
    cubalah cakap pakai akal …..
    kalau aku cari isteri mesti cari macam nie……..
    sedap woooooooo……..

  38. weee bergambar tu nak makan duit haram ke. keluar majalah bolah make duit haram. sedapnya neraka ratah tubuhmu dan penulis majallah

  39. alah,betina skrg biasa lerr……… itu dah kira normal la tue>

  40. dunia artis…biasa la…klu tak wat camtu..nanti tak laku..pengarah tak nak ambil blakon..tapi memang adat la..mase baru nak naik..pakaian skit pnye sopan..bila dah popular..tak ingat dunia..mjlh manga pun same..sejak mangga di terbitkan..aku beli pun tak sampai 5x..tu pun mse mula2 kuar..pastu dah mlas dah..ambil gambar kt klam renag..atas katil..pastu hero2 baru ambil gambar tak pakai baju kat tepi kolam..yang pompuan plak..ambil gambar meniarap bagi nampak lurah dendam tu..boring siot…

  41. Zizie Ezette ni harapkan kulit putih dan pakai sexy jer tapi raut wajah nampak tua, macam dah berumur 40 tahun dan beranak 4 jer.

    Kuruskanlah badan tu woi …

  42. aku sokong…die xlawa lngsung!

  43. apalah murah sangat minah nie…….sedih aku tengok….

  44. mangge. cubelah ko wat perubahan macam mastika tu. adoiii~

  45. ZIZIE GILA………..

  46. lu tunjuk wa tgk..huhuh…tok sah tutp2 lerh…

counter statistics