Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Zizie Ezzette & Bung Moktar bermesra sebagai suami isteri

Gambar Zizie Ezzette & Bung Moktar bermesra sebagai suami isteri

Wah YB Datuk Bung Moktar, selepas terlepas hukuman penjara 1 bulan dan hanya di denda RM1000 makin happy ye Datuk sekarang. Tak kisah-lah kan, nama pun dah laki binik. Ayat romantis Zizie di bawah serius romantik.

Paling saya suka apabila menyediakan juadah kegemaran suami di waktu berbuka dan bersahur. Kami juga menunaikan solat Tarawih bersama dan pastinya ia momen yang indah buat saya. 🙂

Apa pun genjoy gambar-gambar Zizie Ezzette bersama sang suami, Bung Mokhtar menyambut Ramadan menikmati asam pedas Bung dan asam rebus Zizie. Lagi gambar ketika membaca artikel penuh yek.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. dah mcm apak dgn anak
    takpa lah… asal poket apak bung bkepuk
    mcm onyang pon zizie sangup

  2. bagai pinang dbelah 2.3

  3. dengki lah tu…org tu bahagia kita yg dok sebok apahal..

  4. akhir zaman..

  5. siapalah yg tak hepi kalu dpt bini muda cmnie, dhlah putih melepak huhuu

  6. alahai….macam atuk ngan cucunya..takpe janji poket penuh yg lain tu pejam mata je la…

  7. dapat bini yg dah tayang segenap penjuru badan pada public..uwekkkk!!

  8. kesian isteri tua…sabar je..

  9. best nyer bung kinabatangan dpt yg muda dan bergetah lagi..time poket tebal dpt yg bergetah, ble poket kurus nnti xdak la..haha..

counter statistics