Saturday , May 27 2017
Home / Gossip Panas / Gambar Zul Ariffin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Mamat bekas vokalis Exist mengaku ambil dadah, denda RM1000

Bekas vokalis kumpulan Exist, Mamat atau nama sebenar Mohd. Ali Kamarudin, 39, telah dijatuhkan hukuman ...

10 comments

  1. …ensemmmmm nyer…macho nyeww….kacakkk nyew…..mantappp nyew…comeiiii nyew….segakkkk nyew….kalauuuuuuuuu lah jdk hakmilik aku…auww….malatoppp..wa shayanggg u smpai matiiii…..kolo abby dpt ni,,kompommmmm norman pecahh kepala woooo…

  2. hahaha..kekasih gelap abby..skg ni pompan main dgn laki mude je..eran aku

  3. hhh harap2 jgn perfect luarannye je, iman dan moral kena jaga gak… x guna encem mancho etc klu moral hancur

  4. nObOdy is perfect la puan awiezz..
    da name pOwn MANUSIA..
    cume sbgai manusia je kite kena pandai bezakan mane yg baik dan buruk..

  5. bese la..artis..hahahaaa

  6. no body is perfect…betul.. tapi at least kena berusaha juga utk jaga tingkah laku…saya sokong ewiezz

  7. zaman sek muka sengal je now dah jadi pelakon haha ada muka belagak la pulak .. ingat2 zaman sek memang nak gelak wahahaha

counter statistics