Saturday , October 25 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Zul Handy Black, artis lelaki tidak berpakaian filem Mantra

(Gambar) Zul Handy Black, artis lelaki tidak berpakaian filem Mantra

Selepas kita saksikan pelakon wanita tidak berpakaian iaitu Ana Dahlia untuk filem Mantra tidak berpakaian. Tiba giliran pelakon utama filem Mantra iaitu Zul Handy Black pula. Katanya Zul Handy Black betul-betul tidak berpakaian, namun gambar yang penulis dapat hanyalah separuh sahaja.

Lagi satu gambar Zul Handy Black di bawah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

21 comments

  1. wah, dah maju yek perfileman malaysia ni..
    lepas ni buat lakonan adegan seks betul² pula kot.

  2. x pernah amik iktibar gamaknye artis2 ni.. saje carik bala ke hape??

  3. sorg lagi? isk isk isk… harap2 camera trick atau teknik pencahayaan … setakat ni dia xngaku, si Arja Lee tu ngaku dah…
    eeeiii jgn le amalkan, kokye berani sgt, berani le bwk watak mencabar dr segi lakonan dan penghayatan tp bkn wak btul2…

  4. hello.. agaknya anunya kontot. sebab tu dia cover line.. kah..kah..kah

  5. Berapa upah agaknya yang "zul togel" dapat? haha =P

    • free aje kot.. kekeke.. kalau perempuan tu mungkin berbayo la sbb susah nak tunjuk body.

      • ye ke? wase2 artis ppuan kite xyah bayr atau suh pun selamba je pakai baju hampir nk tersembul seme bende depan org ramai, especially mase majlis2 anugerah

  6. filem melayu lani dh berani telanjang..silap nnt semua filem nk selit ja adegan telanjang..FFM tengok saja…

  7. sikit2 filem malaysia dh nk tiru Hollywood Bollywood..mcm gampang semua..

  8. + dasyat sungguh~~ tp xpe…kite tgk komen2 media pulak.. be open minded.. diaorg cuba nk buat kelainan…tp berisiko..

  9. Ye arr.. x agak2..

  10. Dah tgk kat Astro ria semalam The making of….dia pakai seluar kaler kulitlah…….

  11. ok la…..br ada kemajuan….aku support sepenuhnya….bukan nmpk anunya pun…..

  12. huhhh.. taktik kotor nihhh
    saper la tuan direktor tuhh
    pelakon2 baru ni pun satu

    jom naik gng kinabalu <a>sini

  13. saya bangga dengan keberanian artis malaysia lelaki dan wanita…baru ada kemajuan dan filem kita boleh di bawa ke peringkat dunia dan global….sokong filem dan artis melayu…

  14. bahaya betul la skrg nie

  15. ala apa la korang nie.. dia pakai spender la.. kaler itam spender dia.. x kan korang x tengok lagi citer mantra.. jangan terlalu cepat membuat fitnah.. pkir dlu sblum nak mengata.. bla lagi filem malaysia nak maju.. x kan nak duk takuk lama.. berubah la..

  16. eeeeeeeeeee yerrrrrrrrrkkkk

counter statistics