Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Gambit Saifullah, tahun lepas pergi umrah tahun ni maki hamun

Gambit Saifullah, tahun lepas pergi umrah tahun ni maki hamun

Ewah-ewah! Sedap betul bace twitter Gambit Saifullah pasal maki blogger-blogger yang cite pasalnya. Selepas insiden muzik video kualiti tahi dan lucah darinya yaitu muzik video Prema Yin dan Shah Jaszle, masih ada hati nak marah.

Macam ini ke perangai artis selepas balik umrah? Maki hamun sebab video bangang-nya tak boleh diterima ramai? Blah lah wei! Gi balik kampung kalau tak boleh terima kritikan. Kalau uols agree dengan apa yang kami cakap dan uols rasa Gambit Saifullah ini melampau, sila tinggalkan komen dengan perkataan “Gambit Saifullah PUUIIII!

Kemaskini 2.41 PM: Gambir Saifullah makin melampau maki semua orang cibai

Harap pihak Melodi dapat terjah mangkuk ni dan suruh dia insaf. Tak guna pergi umrah tapi perangai mengalahkan anjing. Masa untuk boikot Gambir Saifullah! Opps! He’s not even popular! Artis yang suam-suam kuku boleh pergi matilah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

57 comments

  1. 1st!

    gambit puiiiii! perangai macam taik! berlakon pun tak seberapa… nak jadi director ke laut!!

    aku bagi double puiiiii!

  2. gambit saifullah puii!

    • bodoh gambit ni..mangkuk aaa ko pon nama dah bodoh..g umrah ke? aku tak heran.. ko solat suboh pagi tadi pon tak wat..nak kecoh..bodoh gambit

  3. sgt sedih dgn prangai mamat nie…ingt dh tobat tp lg teruk…dr minat lgsung jd benci….gambit puiiiiiiiiiiiiii

  4. dia x sedar yang citer terbaru dia , Karipap-karipap Cinta nak kluar tahun ni

    dia x sedar betapa hebatnya pengaruh blogger dalam dunia hiburan

    Entry Terkini: Artis Maki Bloggers – Kenyataan Gambit Saifullah Sangat Biadap!

    • agreed!!! Confirm xde org g tgk nye…..Filem 2Alam Dr. Rozmey pun x kena kutuk mcm nie!!!! Gambit PUI!!!!!!!!!

  5. sayangnye..baru nak jadikan laki sebab nampak baik je gi umrah… sekali perangai buruk betul.

    oh tak lupe…gambit saifullah puuiiiiii

  6. nama pun dah POYO! umrah dia ni bukan niat ziarah tp melancong makan angin………… PUUUIIIII!!!!!

  7. Gambit Saifullah PUUIIII!

    Eh, mau tambah sikit boleh ka, admin?

    HAAARRRRRRRRRRRKKKKKKKKK PPPTTTTTTTTTUUUUUIIIIHHHHHHHHHH!

    Bwahahaha

  8. gambit saifullah puiiii !!

    puiiiii !!!

    puiiiii !!

  9. gambit puiiiiiiiiiiiiii puiiihhhaa!!pthui!! harrrghhhh…ptuiiiihh!!!

    huk..huk..ptuh!ptuh!ppppptttuuuiiiihhhhhh!!!!haarrgggghhhhh…ptttuuuuiihhh!!!!!

  10. hahaha…memang patot bagi ponnn

    gambit puuiiiiiiiii

  11. Gambit puuuuiiiiiiiiii!!!

  12. sbb muka je tu leh jd artis! bg keje lain tgk. haukk la.

    gambit puiii 1000000x

  13. bonggok , banggang , kafir , dia ni g umrah saje nk tunjuk2 tu bukan btul2 nk beribadat….cara dia jln pun cam megah sgt dia….

  14. eh lupa ni hamekkk ko kahak ijo ni uuuueeueeeeewwwwekkkkk pui….

  15. middle finger on your face too.. gambit.. hhhaarrrgghh.. tuuuiiihh…tuuuiihhh.. tuuiihh.. 45x..

  16. aku pun nak jugak… puiiiii.. hambik ko… sekali hingus kuar

  17. Ala artis bese prangai mcm trok mcm jamban..g umrah cm g hanimon je..jap je konon insaf..pdhl mcm jamban

  18. soh gmbit jgn gune nama saifullah.buat malu je.

    • lg bagus kalo xguna nama gambit skali.. buat malu kerekter x-men kegemaran aku je.

  19. mengelabah la gambit ni`~org tegur 2,terimalah dgn terbuka..dah nama pun artis..if xley nk terima teguran,jgn jadi artis~~nak cakap melayu bodoh…dah 2 awok 2 bangsa pe?bkn bangsa yg awok kutuk 2 ke?

  20. Gambit pergi Mekah dulu tu buat umrah atau skadar makan angin?…=p

    • mungkin pegi nk makan roti arab kot… bapak aku kata roti dgn kambing bakar dia sedap giler… tu yg gambit pon celapak pegi tu.

  21. bawak2 tobat la gambit…budaya ape ntah yang dia maksudkan tu?…tak lupa jugak nak puiiiiiiiii 1jutaX untuk gambit

  22. gambit puiiiiii….!!!!!!!!!puiiiii!!!!!bleh blah la lu mamat tai…nak kata pasal budaya konon…pg mampus la ko…abis..buat video prono tu budaya ko yg paling terpuji la..sblom nak kaitkan pasal budaya..pk pakai otak la.artis tak de bakat..tp nak melenting bagai nak rak…puuiiiii..

  23. pasal umrah tu semua tu antare die ngan Allah, ape2 la korg ni, da die cm tu yg korg nk ikot sekali maki hamun tu da knape, kire same je la…hahaha,

  24. kesian la mamat ni. speechless aku dgn perangai die. jgn cepat melatah. tp terima apa org kate sbb kalau bnd dh salah, xkan org tegur kan. bak kate pepatah. xkan begoyang pokok kalau xditiup angin. dh ko cetus bnd macam tu knp xleh accpet. itu maknenye masyarakat still alert dgn ape ko buat dan nk sedarkan ko. xbesyukur langsung.

  25. bercakap mcm tak de pegangan agame..tp baru balik dr umrah. takpele, kite doakan supaye mamat ni sedar akan kesalahannye dan kembali ke pangkal jalan. tak gune maki hamun mamat ni sbb kite pun mcm die le juge. biarlah die sorang je yg maki hamun org, insyaallah tuhan akan buke hati nye…..

  26. cakap macam orang x skolah.

    cakap cam org bkn beragama islam.

    cakap cam bukan org melayu….

    • tu la.. aku dh cakap dh kt gambit ni.. kalo nk pegi berdoa tu depan kaabah.. bkn dkt jamrah aqabah. yg tu tmpt org baling batu kt setan. jgn pi mintak doa kt setan plak. kan dh xpsl2 jd isim..

  27. your career is OVER GAMBIT PUI!!!!!!!!!

  28. haish… barulah nampak segala perangai buruknya tu.. Langsung x profesional.. Kalau macamnilah sikapnya, alamatnya kalau maju hanyalah setapak, kalau jatuh, bertapak2..

    Dia sorang nak tunjuk middle finger kepada semua blogger? Ops, nampak gayanya dah silap haribulan la bro.. Sekali middle finger naik kepada blogger, x payah la nak turun sebab semua blogger boleh turunkan KAU!!

    Orang islam nak menegakkan agama, tapi kenapa la masih ada org islam macam dia nak menegakkan dosa.. Betul la kata dia, dosa dia xde kaitan dengan orang lain, tapi kena ingat, kau tu menegakkan dosa… Cuba faham juga situasi orang di Malaysia.. Semuanya alert dengan keadaan sekeliling.. Masakan ada orang berbunyi kalau apa yang kau buat tu elok.

    Harap2 kau berubahla.. Cuba terima ini semua dengan keadaan terbuka.. Tapi dah silap 1 je.. BURUK PERANGI KAU TU DAH NAMPAK SEKARANG!! Lepas ni, jadi jelah org biasa. X payah susah2 jadi artis kalau nak bikin naik nama macam nih.. Hollywood la kononnya. Ni Malaysia da.

    Ops, terlebih sudah.. Lupa pulak…

    GAMBIT SAIFULLAH PUIIIIII!!!!

  29. hinggat aku kisah

    barua nie mmg noharoommm…da la pelakon xlaku…wei hg tu asshole xbasuh..xcerdik..da xlaku..tera2 hg nk tnjuk bagus

  30. tgk ler foto atas tu…..pg Umrah…ermmm kira buat amal ibadat la kan….tp tgn kanan pakai gelang.ehh???laki boleh pakai gelang ker??

  31. blah la gambit…………

    weh yg ko gelabah x tentu pasal nape wei…

    alahai cuba la terim aapa yg org tegor tu..ni malaysia ok,bukan hollywood la nak wat video2 porno ni…

    tetiba aku rasa miera liyana yg pakai seksi tu better dari kau,pasal die x melenting bila kena tegor…then die terima la nasihat

    ok last………gambit puihhhhh

  32. Gambit Saifullah dia yg mcm cibai kata blog plak cibai mcm pundek ckp mcm keling

  33. nasib baik aku x jd menteri penerangan, komunikasi dan kebudayaan… kalo x dh lama aku stamp gam dunlop kt gambit nih. kasi gam lekat 10 tahun, baru dia tau serik. senang2 hati dia je nk wat vc pre-lucah.

    sayang lu gambit mengaji tinggi-tinggi tp lu punya PR dgn moral masih kt basement. kalo kne boikot yg rugi lu jugak.. abis jahanam periuk nasik… lepas tu tuduh org lain tabur pasir dlm periuk nasik lu. xrugi pon mintak maaf.

    btw gambit, lu ingat orang amerika suka ke kt vc lu tu?? sampah siyott… buat semak database dgn data space youtube je.

  34. Gambit, kalau ko panggil semua orang 'cibai'…kau tu pulak GAMPANG…pi mampus la wei…kurang sikit manusia gampang cam ko ni dalam industri… memang PU#$@&@!

  35. nape korank pui2x kn si gambit nie? kan admin yg bengang giler, yg lain pun ikut same ker..? jgn pui2x kn org, nnti org pui kn kte balek…hehehhe

  36. gambit puuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! x skola pnye org ! sian mak ayah dpt anak jahil ini macam . jahil teramat . sedih sedih

  37. gambit puihhh!! haktuih!! kerek macho konon.. ketiak bacin *eh aq pnah cium ke* hahahah…

  38. daniellovekilafairy

    eleh..rozita che wan ngan ayu raudhah blik umrah lg pkai baju kurang kain x da pun qorang nak bising..dia maki coz bnda yg qorang ckp n tuduh dia tu slh qorang nak bising…qorang g arh tyok film anu dlm botol n 2 alam..lg teruk kot scene dorang!!agak2 arh dowh

  39. GAMBIT SAIFULLAH PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. makin melampau jibaok ni!

    Aku syorkan suma BOIKOT hamjadah ni!

    HHAARRRKKK PTUIHHHHHHH!

    FUCK YOU GAMBITSAIFULLAH!

  41. sabar ler kamurang….itu antara dia ngan tuhan jer yang tahu…kita buat apa nak ikut memaki hamun..tambah dosa adalah..biarkan jer!!

  42. ini namanya nilai moral yang rendah..aku rasa baik dia belajar tentang sivik..tentu dia blum phm lagi tu..kesian..kesian..kesian..ni lah satu contoh manusia lupa diri..

  43. semoga dia sedar akan kesilapannya..

  44. hahha….meludah ke langit la mamat ni..

    last2 kena muker sendiri…

    kesian…igt moden sgt ar tu…

    hem….

  45. tak kenal pun mamat tu

  46. Mmg puiii hak tui ketui puihhhh!!!! Amik ko…dah r berlakon mmg kayu giler, baru balik umrah mcm ni? mmg terserlah ke-dungu-an & ke-bangang-an die…

  47. sengal!

  48. yuckkssssssssssssssss…

  49. esssyyy….

  50. gambit taikk………puiii!!!!!!!

  51. gambit puihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….!!!

counter statistics