Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / (Game) Lepas Geram kat Norman Hakim

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

72 comments

  1. awesome!!!

  2. xde game fasha sandha ke?

  3. Huhuhuuu…Saya dah dapat point 162,435…;-p

  4. hehe … perfect tu 121652

  5. saya sepak balak si sememeh ni lagi jauh… 163169!

  6. hahahha…follow my blog plisss….games nih da msok paper lar…hahahhaha…funny……..

  7. Rekod terbaik aku dah tendang sejauh 121160M.. Hahaha.

  8. finally 163169!

  9. neww record 171415m

  10. ahahaha…rancak a game neh..tp ako dpt 162 730 ja..huhu

  11. aku sepak smpai 170 980. 😉

  12. best gilakkkk

  13. yezza…dapat tendang sampai 171116…

  14. best dpt tendang bontot dia, kalau dapat tendang 'anu' dia betul2 lagi bagus! tarak guna punya org

  15. akhiknya cik peanut dapat gak
    hehehehe
    121652…tiga belas kali cuba ni
    hwhwhw

  16. akhirnye.. dpt gak 160 000 lebih..

  17. dapat jauh lagi.. 171 713 😛

  18. 24785 rekod aku tue!!!!

  19. 41117 rekod aku lagik!!!!

  20. aku punyer 171 713.. I’M THE WINNER!!!

  21. padan muka norman hakim dahlah tak sedar diri

  22. 130172 ! HIGH SCORE NIH!

  23. anti-norman hakim

    ye!!! aku punyer rekod paling tinggi….171415..hahahaha…

  24. heheheheheheh….dapat 153 438 M……Tak jauh lagi nie….

  25. 170980…yay! Bontot norman mmg mantap! Haha

  26. 171 116 wlupon xleyh lwn record..
    kurg2 dpt gak 170k++ hahahaha…
    puas ati aku..

  27. hmm cian norman
    alaaa xpe lntak kt die
    die yg dosa… kan hihiihhi
    walau pe pon!!!'balakz' abby now nsm n taf body die….
    nyam2

  28. aku suke game nie.. memang patut mampus jer jantan tak guna macam dier tu.. naye anak orang jer.. ermm rasakannnnnn tendangan maut aku nie… akahakaz.zzzzzzz… goalllll…

  29. 45149km beserta 3kali lantunan siol!!.hakhak..pdn muke die..

  30. kesian Norman Hakim kena tendang.tak baik tau tendang dia.

  31. 146954…huhuhu

  32. hahahaha…aku dapat tdg sampai 119k lebih…
    cayalah…biar berbirat bontot dia…
    hak..hak..hak..!!!!!

  33. me 171714k huhuhu

  34. rekod 154471

  35. 146202 wehh haha 😀

  36. wei aq tggi lgi 40895 hehehe

  37. LIHAT LA DUNIA!!!! aku paling tinggi score!! 137 665

  38. woi.,….lek2 ar.,.ak ag tgi r,.,!!!!!!!!!!!!!284569

  39. jom kte same2 kick norman…….

  40. peh baik punye…
    aku lagi tinggi 1711456…
    huhuhu…
    mmg happy giler…
    ;p

  41. hahahaha klakar doh game nie tp puas coz aku dpt 162432 k lah 2 ley cuba lain kali

  42. Alah uolls…i dapat 122126 m ajer…benci betul ngan norman n memey nie…propa jer lebih…!!!!

  43. haha

    rekod dah pecah..
    aku punya 213066.siap tulis asta la vista baby..

  44. AKU DAPAT 111880,TAPI TAK BEST SEPAK PUNGGUNG LA..ACARA SEPAK KOTE DIA TAKDA KE???

  45. aku dpt tendang 153 142 jerr..
    huhuu takleh jadi..kene berusaha lagi..

  46. my best is 170984

  47. fasya sanda tu dah la gedik pastu nak rampas suami orang his perempuan jenis ape la dia tu.

  48. hei fasya ko da lah gedik.. ko ingat org suke ko sangat ha..
    hei kalo aku dgar ko rampas suami org lagi siap ko..
    cube ko tengok artis yg bercerai semua tu gara2 ko la..
    hei tolong la jgn ganggu kebahagiaan org ok..

  49. you are to very oVeR

    TO FASYA SANDA YAG GEDIK

  50. HEI MeMeY…..KO DAH LA rAMpas suami orang dah le muka cam hantu

    lastu dpn wartawan nangis..his menyampah betul..
    hei sudah la org dah tahu kejahatan ko

    kesihan abby tau..

  51. 101301 not bad hehehe

  52. jantan keparat dan buaya tembaga camtu bukan setakat tendang jer.. kalu boleh nak jer lanyak2 jadi cam belacan busuk, bila sememeh tue bau lari berjuta batu..
    sememeh memang perempuan sial…
    sampai ati jadi perempuan jahat camni..
    muka dah ler selamber takder malu..
    dengan bangganya gi mahkamah berpakaian sedondon.
    dah tu tak ngaku wat maksiat dengan jantan keparat tue..
    buat malu kaum jer..

  53. aku benci norman n m

    aku dpt 170985..hahaha..aku sungguh2 benci norman..bley x tlg letak memey pnye gamba plak..

  54. kuya a.k.a kecik

    130121 m

    hahahhaa

  55. kuya a.k.a kecik

    162137

  56. kuya a.k.a kecik

    170981 M eheheheheheh

  57. 153597…hahahah

  58. 363871

    im the best!

    dont jeles bebeh

  59. 171415
    aku paling jauh..

  60. 65722…huhuhu
    im da bez

  61. hahaha..
    21029

  62. hahaha
    2nd tme
    24997

  63. 171715…..HighScore

  64. 171715 …….HighScore

  65. waaa..bez giler men games nie..aku ske btol..aku sepak smpi 162731..ha3..

counter statistics