Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Gelagat artis promosi ABPBH 2009 di Mesra Mall

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-birthday-anak-farid-diana-mediamalaya

Sekitar Majlis Harijadi anak ke-2 Farid Kamil & Diana Daniella (6 Gambar)

Baru-baru ini Farid Kamil dan isteri, Diana Danielle telah menyambut hari ulangtahun kelahiran anak kedua ...

5 comments

  1. ramai org…lame dop g shopping kat ctu

  2. aku nak pegi jugak. but, time aku lalu kat mesra mall. punya la ramai orang. sampai nak parking kereta pun susah sangat..

  3. weh admin MM, gegambo ni ko amik paper ke amik sendri? klu sendri maknanye ko pegi aa erk… welkam to kmn, kg ku..

  4. aku xsuke nabil..poyo.,.lawak bodo ade ler

  5. this tour our cmpony yg bt hehe….
    bln ni ader lg nak bt kat mesra mall..
    tp tour nona rogay plk hehe

counter statistics