Sunday , July 12 2020

Gempar: AC Mizal cium Artis Perempuan

ac-mizal-cium

.. Dan artis perempuan itu adalah isterinya sendiri. Haha! Berikut adalah gambar-gambar sekitar parti harijadinya yang ke-37 di Hotel Park Royal, Bukit Bintang Kuala Lumpur.

ac-mizal-cium1

ac-mizal-cium2

ac-mizal-cium3

ac-mizal-cium4

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

9 comments

  1. tertipu aku jap. hahaha..title menarik!

  2. aku pun tertipu gak ngn title nih,aku ngk emelda ni mkn tembam la,tp still cun giler….aduhai cunnya vee…cam anak dara…lawa dr zaman anak dara nih..apapun buat ac ngn amelia dan anak2 smg berkekalan dan bhg ke akhir hyt…

    • tq nurul memang hari tu i tak jangka about the surprise birthday party…tq emylia my wife ,damien my son n fea eryssa my daughter.Also tq to emelda,party organiser n adlin for beeing a good mc for that night.Juga kepad juara sehati berdansa,shidee n vee….also to ALL THE GUIEST INVITED BY MY WIFE…TQ FOR A GREAT BIRTHDAY!

  3. hope hepi 4eva n eva…..

  4. hope u both hepi 4eva n eva….

  5. vanida n shidi 2 very loving kapel kn???
    ske tgk dowg 2 ni….

  6. ni bukan gempak ni nak kena sepakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  7. ye la ye la .. apa la buat kenyataan palsu …

  8. tak bail buat kenyataan palsu…………x baik…

counter statistics