Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gempar: AC Mizal cium Artis Perempuan

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. tertipu aku jap. hahaha..title menarik!

  2. aku pun tertipu gak ngn title nih,aku ngk emelda ni mkn tembam la,tp still cun giler….aduhai cunnya vee…cam anak dara…lawa dr zaman anak dara nih..apapun buat ac ngn amelia dan anak2 smg berkekalan dan bhg ke akhir hyt…

    • tq nurul memang hari tu i tak jangka about the surprise birthday party…tq emylia my wife ,damien my son n fea eryssa my daughter.Also tq to emelda,party organiser n adlin for beeing a good mc for that night.Juga kepad juara sehati berdansa,shidee n vee….also to ALL THE GUIEST INVITED BY MY WIFE…TQ FOR A GREAT BIRTHDAY!

  3. hope hepi 4eva n eva…..

  4. hope u both hepi 4eva n eva….

  5. vanida n shidi 2 very loving kapel kn???
    ske tgk dowg 2 ni….

  6. ni bukan gempak ni nak kena sepakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  7. ye la ye la .. apa la buat kenyataan palsu …

  8. tak bail buat kenyataan palsu…………x baik…

counter statistics