Categorized | Gossip Panas

(Gempar) Dee, pengacara nyah sundal

dee1

Sudah dua kali penulis menulis mengenai perangai Dee yang makin teruk ini. Dee ialah pengacara popular yang satu ketika dahulu pada awal 90-an telah berlakon dalam sitcom Jangan Ketawa, jika anda tidak kenal bermakna anda dilahirkan selepas tahun 1994.  Sebelum ini pada artikel Dee semakin menjadi-jadi nyah’nya, penulis hanya menerima 2 gambar Dee berpakaian wanita. Tetapi kali ini, penulis menerima lebih daripada 2 gambar nyah sundal berpakaian wanita ini. Terima kasih kepada pengirim emel yang mengirimkan kepada penulis gambar-gambar tersebut.

Jelas pengirim emel ini, dia sudah tidak sanggup melihat perawatakan si nyah sundal ini berpakaian wanita, dan mengambil peluang ini supaya ia dimasukkan ke dalam blog Media Malaya. Apakah pendapat anda semua mengenai gambar-gambar lelaki nyah sundal ini? Lagi gambar di’bawah.

Apa mood uols lepas bace info ni?

(0%) (0%) (0%) (0%) (0%)

Entri berkaitan yang mungkin menarik minat anda

17 Responses to “(Gempar) Dee, pengacara nyah sundal”

  1. ceh says:

    die ni mmg xtau malu..x sedo dirik..dh jantan tu jantan je la..igt x dose ke wt prangai mcm tu? dh rupe pelacur je..bodo btl..wt malu je..ape nk jd..igt besh sgt ke jd pompan? bengong!! xde otak..bile org ckp diri tu makyah xnak ngaku..pdhl dh terang2..gile!!

  2. hampas says:

    Dia ni dah FULLY CONVERT ke…???

  3. ewiezz says:

    hmmm he's entertainer…just entertainer… tatau aaa bab2 hukum ni sensitif aaa plak

    • Poyo Ganaz says:

      kalau pun die entertainer, banyak lagi custom lain leh pakai tp kenapa menyerupai wanita setiap kali ade show? pakai la custom batman ke, custom spiderman ke.. ha custom cicakman pun menarik jugak XD

      • ceh says:

        btl tu..xde sbb nk jd mcm pondan smp mcm tu la..bodo je sume tu..dh la pkai mcm tu..igt halal ke rezeki cari mcm tu? ape la..artis sume bodo je xde otak!!

  4. thephenom says:

    Dalam Islam tak salah berhibur. Ada 1001 jenis hiburan yang halal, mengapa hiburan seperti ini yang dipilih… atas alasan entertainment

    Kecualilah kalau dah darurat, dah tak boleh buat hiburan yang halal…… tapi malaysia masih aman lagi

  5. danzaimar says:

    ades..sian tgk orang2 cmni..kalo per2 pun, dh mmg tak jadi pape dh..die sendiri yg jd cmni…

  6. nhy34 says:

    dia buang kat mana kote dia yek. simpan dalam peti sejuk ke

  7. sayashearer says:

    dlm botol he3

  8. SIANTAN says:

    cian…………..sedih tul

  9. ceh says:

    hahahah…tgk gaye mcm tu je xnak berubah..umo dh tua..ape la nk jd..wt malu mak bapak je anak mcm tu..die ckp mak bapak die xkisah?? hahahaha..sian

  10. puyuwon says:

    nie lagi satu…

    kapir laknat…

    dalm melodi siap puji2 allah..

    tapi suruhan Nya ko x laksanakan pun…

    kalau ko ade dalam zaman sahabat2 nabi…

    bawak taubat lah dee…

    mati x tau bile…

    x malu kat allah dan rasul ke?

    kurang2..

    malulah kat keluarga hang 2…

  11. ceh says:

    btl tu..dh sope xde maruah je dee ni..kamu tu dh tua bwk2 la bertobat..igt x dose ke buat keje mcm tu? halal ke duit yg kamu dpt buat mcm tu? bodo toi org mcm ni..ade otak tp xtau pk..mcm xbleh cari mkn dgn cara lain..ko tu mmg bapok..pondak ..mak nyah!! x sedo dirik!!

  12. vincent says:

    kenapa ba kau nampak macam sundel bolong…….. baik ko ingat tuhan tu ingat kiamat sdh nak dekat

  13. ganu kite says:

    bersangka baik lah sesama kita…ingat lah bahawa orang yang mulia di sisi Allah adalah orang yang beriman dan beramal sholeh… memaki dan mencaci bukan lah jalan terbaik dalam mengatasi masalah…wallahualam

  14. zack says:

    setelah 52 tahun merdeka.. masih jauh pemikiran kita mencaci, menghina .adalah lebih baik kita mengenal dari kita menuduh membuta tuli. bersangka baik lah sesama kita…ingat lah bahawa orang yang mulia di sisi Allah adalah orang yang beriman dan beramal sholeh… memaki dan mencaci bukan lah jalan terbaik dalam mengatasi masalah…wallahualam

Trackbacks/Pingbacks


Salam 1Malaysia, wahai pengunjung blog ini yang comel lagi hensem, sila pastikan sebelum memberi komen, anda mematuhi syarat di bawah:

  • Dilarang mengeluarkan perkataan maki hamun yang keterlaluan.
  • Dilarang menghina/menyakitkan hati komentar/penulis di dalam artikel.
  • Dilarang memasukkan pautan berunsur pengiklanan

Dengan menulis komen, pengunjung dengan itu telah memahami tanggungjawab dan risiko di atas komen yang diberi. Pentadbir blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang ditulis oleh pengunjung. Harap maklum.

Undian

Berapa banyak akaun palsu lorang miliki di facebook?

View Results

Loading ... Loading ...

Peminat di Facebook

Ranking Blog