Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / (Gempar) Dee, pengacara nyah sundal

(Gempar) Dee, pengacara nyah sundal

dee1

Sudah dua kali penulis menulis mengenai perangai Dee yang makin teruk ini. Dee ialah pengacara popular yang satu ketika dahulu pada awal 90-an telah berlakon dalam sitcom Jangan Ketawa, jika anda tidak kenal bermakna anda dilahirkan selepas tahun 1994.  Sebelum ini pada artikel Dee semakin menjadi-jadi nyah’nya, penulis hanya menerima 2 gambar Dee berpakaian wanita. Tetapi kali ini, penulis menerima lebih daripada 2 gambar nyah sundal berpakaian wanita ini. Terima kasih kepada pengirim emel yang mengirimkan kepada penulis gambar-gambar tersebut.

Jelas pengirim emel ini, dia sudah tidak sanggup melihat perawatakan si nyah sundal ini berpakaian wanita, dan mengambil peluang ini supaya ia dimasukkan ke dalam blog Media Malaya. Apakah pendapat anda semua mengenai gambar-gambar lelaki nyah sundal ini? Lagi gambar di’bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

23 comments

  1. die ni mmg xtau malu..x sedo dirik..dh jantan tu jantan je la..igt x dose ke wt prangai mcm tu? dh rupe pelacur je..bodo btl..wt malu je..ape nk jd..igt besh sgt ke jd pompan? bengong!! xde otak..bile org ckp diri tu makyah xnak ngaku..pdhl dh terang2..gile!!

  2. Dia ni dah FULLY CONVERT ke…???

  3. hmmm he's entertainer…just entertainer… tatau aaa bab2 hukum ni sensitif aaa plak

    • kalau pun die entertainer, banyak lagi custom lain leh pakai tp kenapa menyerupai wanita setiap kali ade show? pakai la custom batman ke, custom spiderman ke.. ha custom cicakman pun menarik jugak XD

      • btl tu..xde sbb nk jd mcm pondan smp mcm tu la..bodo je sume tu..dh la pkai mcm tu..igt halal ke rezeki cari mcm tu? ape la..artis sume bodo je xde otak!!

  4. oittttttttt….MM siar kanlah komen2 akuuuuuuuuuu

  5. Dalam Islam tak salah berhibur. Ada 1001 jenis hiburan yang halal, mengapa hiburan seperti ini yang dipilih… atas alasan entertainment

    Kecualilah kalau dah darurat, dah tak boleh buat hiburan yang halal…… tapi malaysia masih aman lagi

  6. ades..sian tgk orang2 cmni..kalo per2 pun, dh mmg tak jadi pape dh..die sendiri yg jd cmni…

  7. dia buang kat mana kote dia yek. simpan dalam peti sejuk ke

  8. dlm botol he3

  9. cian…………..sedih tul

  10. hahahah…tgk gaye mcm tu je xnak berubah..umo dh tua..ape la nk jd..wt malu mak bapak je anak mcm tu..die ckp mak bapak die xkisah?? hahahaha..sian

  11. nie lagi satu…

    kapir laknat…

    dalm melodi siap puji2 allah..

    tapi suruhan Nya ko x laksanakan pun…

    kalau ko ade dalam zaman sahabat2 nabi…

    bawak taubat lah dee…

    mati x tau bile…

    x malu kat allah dan rasul ke?

    kurang2..

    malulah kat keluarga hang 2…

  12. btl tu..dh sope xde maruah je dee ni..kamu tu dh tua bwk2 la bertobat..igt x dose ke buat keje mcm tu? halal ke duit yg kamu dpt buat mcm tu? bodo toi org mcm ni..ade otak tp xtau pk..mcm xbleh cari mkn dgn cara lain..ko tu mmg bapok..pondak ..mak nyah!! x sedo dirik!!

  13. kenapa ba kau nampak macam sundel bolong…….. baik ko ingat tuhan tu ingat kiamat sdh nak dekat

  14. bersangka baik lah sesama kita…ingat lah bahawa orang yang mulia di sisi Allah adalah orang yang beriman dan beramal sholeh… memaki dan mencaci bukan lah jalan terbaik dalam mengatasi masalah…wallahualam

  15. setelah 52 tahun merdeka.. masih jauh pemikiran kita mencaci, menghina .adalah lebih baik kita mengenal dari kita menuduh membuta tuli. bersangka baik lah sesama kita…ingat lah bahawa orang yang mulia di sisi Allah adalah orang yang beriman dan beramal sholeh… memaki dan mencaci bukan lah jalan terbaik dalam mengatasi masalah…wallahualam

  16. 'setelah 52 tahun merdeka.. masih jauh pemikiran kita mencaci, menghina .adalah lebih baik kita mengenal dari kita menuduh membuta tuli. bersangka baik lah sesama kita…ingat lah bahawa orang yang mulia di sisi Allah adalah orang yang beriman dan beramal sholeh… memaki dan mencaci bukan lah jalan terbaik dalam mengatasi masalah…wallahualam'

    Saya setuju pendapat anda, En. Zack. Kita jaga hal akhlak sendiri. Tak elok mencaci-cela orang lain walaupun kita berfikiran bahawa mereka ini tak menghayati suruhan Tuhan atau syiar Islam, masih juga tak elok dan ber maruah bagi kita untuk menghina orang sebegitu rupa. Walau apa pun, kita tak tahu apa isi kandung hati seseorang dan soal sebegitu hanya ditangan Tuhan.
    Masalah orang kita sekarang memang ternyata apabila kita lebih cenderung kepada memutuskan nasib orang lain sampai kita lebih rela memaksa orang tersebut mengikuti telunjuk kita tanpa menghiraukan hak-hak yang mereka yang tetap ada. Kita mesti sentiasa ingat bahawa tiada paksaan dalam agama.
    Kalau risau sangat nasib orang tersebut, baik kita doakan semoga mereka selamat di dunia dan akhirat.

    Terima kasih.

  17. wow…bnyknya negative comments…zaman batu lg ke skrg ni? malaysia ni sensitif sgt…especially melayu…come on guys…diaorg cuma penghibur yang menhiburkan kita semua…dari kecik smpai skrg…aku fan je ngan dee, arwah moon dan pelawak lain yg pakai pompuan tp xdak pun nk tpengaruh or whatsoever…kutuk2 pun income depa masuk lebat ja bulan2…lebih hebat dr org yg dok kutuk depa…soal agama is too sensitif…so biaq allah yg judge…bukan kita MANUSIA yg xlari dr mlakukan kesalahan dan dosa…baik n alim cmna pun kita kalau mulut puaka…xkan kemana…trust me. support local artist…halal dan haram ALLAH SWT yg tentukan…enjoy the show…

counter statistics