Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Gempar: Erra Fazira Cium Engku Emran

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

11 comments

  1. cium pipi ingatkan cium "molot"…nie pun gempaq ke..he hehe

  2. he he.. saja bagi title macam tu.. =D

  3. loving lah couple ni.Suke kita tengok.

  4. Hmmm! bukan cium mulut…cium pipi je:-) Selamat Ulangtahun.perkahwinan Mr EE & Mrs EE

  5. cium mulut pun apa salahnye!!Dah halal kan!Tapi mesti Engku Emran tak hendak punya sbb dia low profile dan malu.Lainlah klu bersuamikan mat saleh.Bercium atas pentas dgn disaksikan penonton pun takde masaalah.

  6. apa la..dh xde cerita lain ke nak lapor..
    dah laki dia..bior ajek la….bknnya over sgt pun…bkn style cam kat atas katil pun….nak heran apa….

    len kali siarkanlah artikel yg btol2 ye…jgn nak buang masa org!!

  7. hensem gak tgku imran ni ye..cair aku..

  8. erra n emran hepi 1st anniversary

  9. kot dorg comolot pn,pe de hal?dh laki dia.dia nye psl ar..

  10. ok la tu,tanda hepi.sedapnye kek tu.

  11. ske sgt tgk erra ne…
    hope dgn engku emran kekal hgga ke ank cucu key….
    amin..

counter statistics