Categorized | Dunia Artis

Gempar: Farid Kamil bersama Datuk Siti Nurhaliza

Saya sengaja mahu bikin gempak. Mereka bergambar beramai-ramai sempena pembukaan butik baru Lord’s Tailor di pusat membeli-belah di Bangsar. Tiada gosip, mereka berdua ‘clean‘. Ops! Adakah itu Mawi, maaflah saya tidak nampak kewujudan anda di’situ.

mawi-farid-siti

Apa mood uols lepas bace info ni?

(0%) (0%) (0%) (100%) (0%)

Entri berkaitan yang mungkin menarik minat anda

9 Responses to “Gempar: Farid Kamil bersama Datuk Siti Nurhaliza”

  1. amy says:

    berapa umur tok T ni ye…30 ke?

  2. sayok says:

    dah tua dah,tok t tu padanle ngan tok k tu…tak payah beranak pun tak pa, hat dok ada tu pun sapa nak jaga,dah baik sangat, jagala keempat2 org anak teruna tok k tu,padanle tuhan tak bagi anak.sendiri mau ingatle peminat fanatik buta hati oii

  3. hamba allah says:

    assalamualaikum..aku kesian tgk ct.aku kdg2 terfikir ct ni kena buatan datuk k ke?aku cume harap family n peminat ct selamatkan ct dan khidupannye.ct tu nk anak.tp aku rase datuk k yg x nk.iyelah biar datuk k sorang jer bolot harta si ct tu.tengku da selamat.anak sume lelaki.tgal la mak iti kite tu.duit byk tp kena kikis dgn dgn suami sendiri.anak plak xde.aku berdoa selamat sejahtera ct n semoga ct cepat sedar.amin.

  4. ok what says:

    ndak mau saya komen apa2 takut terqisas

  5. ANN says:

    ct sejak penampilan balik aji dah macam orang tua..agaknya dt k yang suruh macm tu..supaya xde orang nak ngorat bini dia.
    yang ct ni pun satu, xsedar ke kalu ya pun nak bertudung, betudung la betul-betul… klu skali pandang dah ada mcm rupa badut, mcm orang tua dan macam2 lagi. awak tu kan muda lagi.
    ingat2 la ct oi, kesian awak

  6. what the hell... says:

    lantak lar …………………………………………………………..
    !

  7. secret says:

    minah tdng dh x popular

  8. mira says:

    how say minah tudung x porpular semua lelaki suka ……… no like yuo secret

  9. sweet says:

    siti goo….ggggo………..<3

Trackbacks/Pingbacks


Salam 1Malaysia, wahai pengunjung blog ini yang comel lagi hensem, sila pastikan sebelum memberi komen, anda mematuhi syarat di bawah:

  • Dilarang mengeluarkan perkataan maki hamun yang keterlaluan.
  • Dilarang menghina/menyakitkan hati komentar/penulis di dalam artikel.
  • Dilarang memasukkan pautan berunsur pengiklanan

Dengan menulis komen, pengunjung dengan itu telah memahami tanggungjawab dan risiko di atas komen yang diberi. Pentadbir blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang ditulis oleh pengunjung. Harap maklum.

Undian

Berapa banyak akaun palsu lorang miliki di facebook?

View Results

Loading ... Loading ...

Peminat di Facebook

Ranking Blog