Monday , September 1 2014
Home / Gossip Panas / Gempar: Gambar Fiq (Bekas DJ Era) pakai seluar dalam!!

Gempar: Gambar Fiq (Bekas DJ Era) pakai seluar dalam!!

Masih ingat kan dulu gempar seketika gambar Fiq (bekas DJ Era), seorang gay sejati bergambar bersama teman lelakinya. Kalau tak ingat, biar penulis remind sikit dengan pendedahan gambar di bawah. Ha sekarang dah ingat belum? Kali ini Fiq lebih garang dengan bergambar hanya memakai seluar dalam yang menampakkan bentuk kontolnya untuk sebuah majalah! Ha habis lah kau, nama naik balik lepas ni nyah!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

52 comments

  1. Astaga..kot ye pun, tak payah nak tunjuk satu dunia kau tu gay boy!!nasib baik x kena makan jerung masa tgh photo shoot..konon jambu la pakai bow tie tu..mesti main ngn boy fren kat ctu gak..

  2. bukan dj era lah … dia kat hot FM dulu… dia nie mmg gay boyy…eeeeeeeee geli akuuu…

  3. bodoh… gay..

  4. jond dengan labuya

    eeeeii…geli sialll…bapak dia tak ajo ke..dah lah GAy, haram jadah,kotey dia kecik, xgitu awiezz

  5. rilek2 aku lum komen lai…
    sib baik pakai sluar dlm, len kali xyah pakai apa2 klu nk amik gambo, tunjuk je prabih wakakakkaa!!!!
    tol ke bergambo utk majalah,kualiti gambo cam kamera murah je…
    member aku amik gambo baby dia letak lam fb pun lagi cantik kualiti gambo dia…

  6. taknak tukar ke tajuk tu, ex dj hot.

    hu..sayang tul, harap muka je hensem

  7. geli gila tgk..gay ka hapa ka

  8. eie…kecik jew…twu pown nk nunjuk…hakhakhakhak…

  9. hahaha..gay rupe nye..x sangke btl..tu la byk nye laki yg tnjk2 macho ni mmg gay..uhu

  10. xmalu ke tgkp gambo mcm tu..bodo..xde maruah!! tu la artis sume same jer!!

  11. alahai…makin teruk masyarakat kita ni…takut aku…

  12. astaghfirullahhal azeem….fiq bwk2le bertaubat pintu taubat msih tbuka luas utkmu dik.kolo ko nk mati besok ko x smpat taubat mcmana dik ooooi…..nerako lah jawabnyo….jgn lh kmu terikut2 kaum Nabi Luth itu…wawallahhua'lambissawa

  13. salu laki bdn2 mcm ni mmg GAY!! HAHAHA..SBB JG BADAN SGT SBB TU SEMCM JER!! GILER..MCM ORG XDE AGAMA LA KO NI FIQ…

  14. Bukannya x hensem, hensem siot

    Body pun tough semacam, macam Badang mengancam ( eh pernah ke aku tgk Badang pun ? )

    Tapi bila kita mendedah aurat, tidakkah kita membangkitkan syahwat ?

    Bukanlah nak kata aku ni baik sangat, tapi sekadar ingat mengingat

    Sama ada Fiq gay atau tidak, itu perlu daripada mulut Fiq sendiri … soal hati la katakan

    Namun saya yakin Fiq seorang yg peramah ( bekas dj la katakan ) dan selalunya org peramah mindanya terbuka kan ?

    Apa kata hati Fiq pula yg terbuka untuk berubah ?

    Setidak2nya untuk permulaan, dengan menutup aurat dan mencari rezeki yg membawa berkat ?

    Semoga Fiq memperoleh hidayah hendaknya

  15. pasni sume gay kejar die“

  16. menatang gay mu ni

  17. bakpe rama sangat orang tranung komeng sni

  18. btw org nk bergamba utk majalah takde la tertingal2 slipar kat blkg siap bleh buat sign peace. ni gamba dia dgn kawan2 la nih

  19. gay yang berani…..lepas ni kalau keluar paper kena berani jawab, betul tak Fiq?

  20. OMG! Suka hati dia nak posing cam ni, kan? Gay ke, str8 ke, babi ke…asalnya dia happy n tak kaco org lain. Most of you here are acting like Jawi. This is a gossip/scandal site. You should be reading Qur'an instead if you find all of this too shocking…even if it is just real life.

    (oh ya…hard work in the gym–congrats ye? but mmg 'itu' tak boleh besarkan no matter how many weights you lift! Hahaha!)

  21. biarlah dia…
    asalkan dia bahagia,
    lepas tu dilaknat dekat akhirat..

  22. ni Ex dJ Hot FM Lar..Die QuiT Pasal gambO Gay die Da tSebAR Luas ler….

  23. eh dye ex-hot fm lah. plus. menggedik gila weeyh.

  24. hey korng…
    yg korng nk amek peduli psal fiq nie apehal..
    biarla dye nk wat ape pon..
    ade dye amek kisah hal u all..
    inilah org melayu n org malaysia..
    suka menyebok hal orang..
    setakat pkai underwear pon nk kecoh..
    so yg hollywud 2..biasa je..xde pon kecoh2..
    klau girl pkai sexy2 xde nk kutuk lak..ini setakat laki tayang body..kecoh satu malaysia..
    fiq 2 ade hati jugak..
    yg nk kutuk dye apesal..
    ape yg korng dpat dri kutuk dye nie ha???

    • ni lg sorg bdk bodoh b'ckp..
      m'sia n hollywood lain..
      agama lain budaya lain bgsa pon lain..
      totally different..
      so xyah r nk ikot hollywud 2..
      gurl pki seksi pon d y kutok jgk la..
      setiap muslim ngn muslim lain kn b'saudara..
      sbb b'saudara la ktorg nyebok hal dye..
      ada paham!!!

    • Ni lg satu bangang mnjawab!!! Ni negara islam bangang.. ko tu citer pakai akai sikit! Kalau nnti anak ko amik gambar mcm ni baru ko tau rasa apa.. ko tu kalau x suka org malaysia , g mampus kat tmpat lain

  25. and yang pompuan2 btudung kt luar sana tu, jaga akhlak,jga adab sopan santun. JANGAN sosial sgt coz sekali tersalah langkah susah utk berpatah balik.kita harus menjaga maruah agama kita, and yang belum dapat nur nk tutup aurat tu, insaf2lah… tutup aurat k.

  26. wow wow besar lagi batang dafiii ummm

  27. fuh. ni kalau Anwar Ibrahim tengok, mau melancap dia depan PC.

  28. sabar fiq, hanya ko yg tahu apa yg berlaku n perasaan dlm dirimu. kita manusia n ada nafsu n mudah diperguna jika tersilap langkah. kesabaran ko akan membawa ko berjaya jugak satu hari nanti wlu apa yg pernah blaku pd dirimu. anyway, aku ttp respect kau. tcare bro…

  29. kalau saipol bokari tgk..tak yah suruh menonggeng terus..hahaha

  30. tol tu. ramai juga mangkaq, mangkuk ayun, bodoh sombong dan jahil. aku rasa diorang cakap camtu sebab diorang terasa. diorang pun buat mcm tu jgak. macam aku tegur kawan aku. woi, hina haram wei, haram jadah tol. kendian yang sebelah terasa lak. sound aku balik, apahal ko sibuk biar la. rupanya dia yang lg hebat semua pompuan dia sapu.

    pk2 kan. selamat beramal..

  31. nie kat pantai dalam malaysia.cuz i ada time dia amik pic neyh.
    so hot la dia ney.seksi sgt..
    time dia kuar air nampak anu dia stim..selambe jek..salah parking kat tepi..i tengok je r

  32. fiq fiq..asal aku tgk dia mcm ok jer.mcm straight jer x gay pon tp disebaliknyer x tau laa kan…

  33. la..bertekak tk habis lagi..memang betul apa yang dikatakan kita dan hollywood amat berlainan…tak sangka pulak bergossip sampai berspenda..hahaha…wahai kaum lelaki…aurat muslim dari mana ke mana?begitu juga dengan muslimah ade batas aurat.. kena berpijak di bumi yang nyata..kita memang bersaudara..dan kita ada hak untuk menegur…tapi dengan cara halus..dan cukuplah mendoakan agar individu itu berubah dengan izin Allah..sebb nanti Dia nk turunkan bala–kerana nila setitik, rosak susu sebelanga…jom fikir balik…

  34. bese je pon??? mulut lau dah mcm longkang, longkang jugak la… ngan aku2 skali jadi longkang… tegur x salah..tpi biar secara tertutup, antara kita dgn dia… ni duk tulis dlm ni, satu dunia tgok, x bape islam la jugak.. skali dia buakn gay, dah x pasal2 jadi fitnah plak… kalau benar pon dia gay, x plu la nk canang pda semua org… cukup sekadar jadikan tauladan dgn kslahan yg dilakukan… yg keruh biar bertapis spya yg jernih dpt dinikmati… bukannya yg keruh tu dikeruhkan lg..

  35. foto nya keren bangetttt ada gak yg lain lagi

  36. ganteng… keren … seksi/ I like you all

  37. banyak lagi keja berfaedah drpd mengumpat orang. org gay ke tidak dia bukannya minta duit ko tuk beli makanan. dasar tiada otak .. dia penggal kepala ko baru ko tau…

  38. sya suka

  39. muka biasa2 je…. hensem lagi muka aku kot… body nice…. tapi konek ala tomey2… hehehehe

  40. DJ HOT FM laaa…adoii yg tulis pn main belasah je…

  41. Hesom….body wow! …mmm……

  42. Betul tu..kalau kita tak kisah ..habislah malaysia nih.. bayangkan jiran sebelah umah kt bw perangai tak senonoh mcm nih.. Lepas tuh perngaruh anak2 kita plak..apa yg jadi.. ni baru dalam gmbr..kalau benda nih dah serius berlaku kat luar..mengucap je lah… Tak pasal2umat Islam ni hancur..kiamat dah dekat le nih..

  43. Erm, yg buat post kat atas nie org Melayu, and Islam jgak ke???Well, x dosa ea?
    Islam mengajar kita supaya x mem'publish'kan citer buruk.
    Cerita baik, sama2 sebarkan, cerita buruk, biar org terdekat yang tegur, sbb yg terdekat tu lebih mengetahui. Sbb yg menjadi persoalan ialah adakah anda nie kawan betul ker ngan Fiq nie (pernah sekeh kepala dier time kenal dulu?)

    Nie kan benda yg korg pun x nampak depan mata (mungkin pulau ape pun korg xtau?) Nak Amar Maaruf Nahi Mungkar? Pegi kat taman permainan, pastu tegur org yg buat sex kat situ… Tu baru betul2 tegur sesama umat ^^

    Remove the Entry, it make Islam life better… Fitnah memangkin kemusnahan umat…

  44. Addons skit:

    “God will love you no matter you are gay or straight.”??>>> Label semua tuh!!!

    Well, let’s create four case:
    1. Kalu org tu claim gay and dah sex ngan ramai laki.
    Tu sememangnye dosa la sbb dier xleh hold ujian tuh. Nie baru Nabi comfem2 xngaku umat.

    2. Kalu org tu straight tp x kawin, instead sex bebas.
    Sememangnye dosa, org x kata nie ujian sbb nie norma kehidupan. Tp kalu buat kejadah cm2, bangga plak tuh, Nabi nak ngaku umat juga ker???

    3. Kalu org tu claim gay tp xpenah pun buat sex ngan laki.
    Giler hebat org nie. Dah la ujian paling susah di dunia. Kena uji Tuhan, kena uji ngan masyarakat plak. Pastu tahan nafsu plak. Korg mampu nak tahan nafsu mcm org nie buat? Imagine if you were him. Dun make a bullshit statement yang sexual orientation nie boeh pilih! Mase baby ade MCQ ker nak pilih Sexual Orientation?

    4. Kalu org tu straight and kawin and produce offsprings.
    Untunglah dilahirkan cmni. Kalu compare bab sexual orientation nie, mmg x dugaan mane pun, tp dier menggunakan nikmat diberi ngan perkahwinan yang legal, anak yang legal, and in the end a better society.

    Don’t hate gay. Diorg juga manusia, diorg ade jgak nafsu, dan yang paling cool adalah kalu diorg boleh kawal nafsu diaorg, smemangnya dugaan diorg kat dunia nie lagi kuat doe. Imagine, 40 tahun x penah buat sex? Anda mampu kalu diduga sedemikian? Nasihat boleh, but secara halus.

    Source: Logic and my very own perspective.

counter statistics