Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / (Gempar) Peguam Manohara tarikh diri kes saman RM105 Juta

(Gempar) Peguam Manohara tarikh diri kes saman RM105 Juta

Firma guaman yang dilantik isteri dan ibu mentua Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra bagi mewakili mereka dalam kes saman fitnah, menfailkan permohonan untuk menarik diri menjadi peguam cara kepada mereka berdua.

Tetuan Fakrul Hisham Abdullah & Associates dalam permohonan saman dalam kamar juga memohon perintah mahkamah supaya semua prosiding writ saman yang dikemukakan Tengku Fakhry terhadap ibu mentuanya, Daisy Fajarina dan isterinya, Manohara Odelia Pinot digantung sementara, sehingga pendengaran dan keputusan permohonan yang difailkan di Mahkamah Tinggi Sivil di sini selesai.

Tiada tarikh ditetapkan untuk mendengar permohonan itu.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-birthday-anak-farid-diana-mediamalaya

Sekitar Majlis Harijadi anak ke-2 Farid Kamil & Diana Daniella (6 Gambar)

Baru-baru ini Farid Kamil dan isteri, Diana Danielle telah menyambut hari ulangtahun kelahiran anak kedua ...

5 comments

  1. tarikh ker tarik diri…:)

  2. typing error tuh… tarik bkn tarikh.
    seeloknye utk Tengku ngan Mano setelkanlah luar mahkamah, xde maknanye canang2 cite kat media masa, towards the end yg untungnye diorg, yg rugi dan tanggung malunye diri sendiri.
    Moralnye… hal2 umah tangga klu ble setelnye sesenyap2nye, jgn le smpi org luar tahu atau msk campur especially media yg aim nk untung je. yg sedeynye kes2 kecil cenggini leh timbulkan provokasi, eeiii tak worth it aaa…

  3. masalah besarnya ewiezz tengku difitnah
    dan melibatkan mahkota kelantan
    tu la pasal tengku nak saman
    mungkin keterlaluan dakwa mano dan ibunya
    mencari kebenaran

    • Aku geram ngan bosan sesgt tu si Mano tuh sket2 jupe press wak statement sket2 kua tv, apa daaaa. Aku respek bebenor ngan Tengku sbb dia diam je, kua2 cite pun kes saman tu je. Saman tu mahkamah civil, bkn syariah.. Hopefully menda2 ni setel dlm keadaan aman, amin…

  4. memang betul itu…….tapi rasa kalau dah buat camtu dah..cam nasi dah jadi bubur…aku rasa malu plak bilang c monaharam..eh silap monahara kata dia ada kirim kad raya…baru kata tak kisah kalau tak di balas ahaha.kenapa balik2 tarik diri peguam c monaharam ahaha dah 2 x rasa peguam yg cabut…….

counter statistics