Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Gempar: Norman Hakim marah ibu Abby Abadi

Gempar: Norman Hakim marah ibu Abby Abadi

Baru sebentar tadi penulis baca luahan hati Abby Abadi melalui Facebooknya yang tengah marah mengatakan bahawa Norman Hakim telah memarahi ibu Abby apabila ditegur mengenai hubungannya dengan Memey Suhaiza itu. Berikut adalah luahan hati Abby:

kurang ajar btul NH busuk tu! haaaaa.. marah lah ni, bile mak sy tegur pasal apa yg die buat, dier marah mak sy! bukan main die backing pompuan busuk dier tu! hampehhh,!! Berani btullll!!! Dah la berak tepi jalan pun x timbus balik,.. nk marah2 mak sy pulak….eeeee sakit ati btul! dah kene bomoh agaknya smpai sume benda buat cam tak sedar diri….

1

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

42 comments

  1. sabar jer abby ada ler hikmahnya
    baru tadi saya jumpa memey dan norman bersama budak pompuan kecil berumur dalam 2 – 3 tahun di Times Square dalam jam 6 petang lebih….
    urm memang ada apa2 cuma asyik berdalih jer….bosan lorh….

  2. meluat gile aku tgk diorg 2 ni..nak tayang wayang apa lg ntah?

  3. alaa skang ni pompuan busuk 2 mmg perfec kt mata jantan nie..akan dtg tgk la…yg busuk 2 la mcm taik..aku benci bile bace kt paper yg tino tu leh plak nk msg abby psl tertingal anting2 kt dlm kete abby masa tino dgn jantan nie blk kg…muke baged baek jerk..prasan nk mampos…

  4. rasanya keluarga memey nie pun mcm tk ada maruah…dh nampak jelas diam…aje ank mcm setan.norman tu pun bkn ada duit sgt…

  5. Abby ni kesian kan life dia,
    Semoga tabah lah dia.

  6. Orang tgh anggau, semua dia nampak baik & wangi
    tu yg tak boleh berfikir dgn betul tu…

  7. sabarlah abby.. smue ini membuatkan kite menjadi manusia yg tabah n kuat.. tapi jgn selalu tunjuk yg kita marah atau kisah sgt dgn perihal kelakuan orang yg sedang dilamun cinta. tak tau malu!
    abby mesti menjaga maruah dan saya harap abby dapat meluahkan rasa abby dgn ayat2 yg lebih sedap dan elok dibaca, sebab kalau seperti diatas, nampak sgt yg abby marah dan kata-kata itu seperti 'tak sesuaaiiii'..ini bukan seperti abby yg public kenal…

  8. Bykkan bersabo aa Abby… org dah asyik masyok bercinte, takan le nk dgr pendapat org wpun org tegur utk kebaikan dia…
    Cian plak ke anak2… sure terabai huhuhu

  9. FB TU PEMINAT DIE YG BT…BKN ABBY YG BUAT FB TU…SO,JGN LE PRCYE SGT2…

  10. XPE LAH ABBY PUN DAH ADA ANAK IKAN LAYAN JE LAH

  11. X BOLEH NAK MARE SEBAB DAH BERCERAI PUN XDE KENA MENGENA LAGI

    • tol.abby dah bercerai tp mak abby tu kekal status dia dan takan batal air sembahyang smpi bile2 so norman kena hormat as ibu sendri. klu derhaka cam derhaka ngan ibu sendiri.

  12. ANGGAP LAH INI SEBAGAI UJIAN DAN KUATKAN IMAN

  13. tk ada kena mengena apa…walau dh b'cerai ank2 tu apa? baca buku agama sikit…mana tanggungjawab ank2????????? dah le ank2 kecik2 lg…kalau tk bole nk marah sbb dh b'cerai..yg pegi marah mak org tu apa ke maknanya…bagus ke mcm tu…dh le byk benda belum settlekan ngan x dia…so…kalau tk tahu citer jgn nk sokong sebelah pihak yg cuba nk tegakkan bennag yang basah…

  14. ak pon nymph ngn merpati 2 secoli busuk ni…poyoyez…ke hulu ke hilir berkepit…mcm da sangap sgt…pompuan ni dak mentah…die lom jumpe vvip lg yg kaya raya…kalo die jumpe lah mesti kemaruk gila…

  15. TAK PAYAH NAK AJAR AKU ANTI AKU PUN TAU AGAMA GAK…LANTAK DIORANG LAH TU MASALAH HIDUP DIER. KENAPA KITA NAK PENING KEPALA PASAL ARTIS.

    • confuse aku…bile masa lah aku ajar ko yuhuu…ko terasa sgt nape…mcm ko ni MEMEY je….MEMEY ye….aku tak pening pasal artis aku pening pasal ko nih…

  16. AKU X SOKONG MANA PIHAK PUN ANTI PASAL KO NIH

  17. KENAPA KO TERASA SGT ABBY TU SEPUPU SEPAPAT KO KE

  18. KO MARAH LAH NGAN NORMAN HAKIM TU BUKAN KO PATUT MARAH NGAN AKU…DI SINI SEMUA ORANG BOLEH KOMEN PRO ATAUPUN KONTRAK.

  19. SI ewiezz TU CKP BAIK2 JE…TAK CAM KO ANTI MEMANG AKU ANTI KO PUN…

  20. FANATIK SESANGANT NGAN ABBY ABADI

  21. RUMAHTANGGA KALAU DAH BERCERAI MANA ADA YG PUJI2 LAGI CAM ORANG BERCINTA. SEMUAKAN KATA BUSUK2 BERLAKA DAH TAK SEHALUAN.

  22. sabar la abby..aku ada baca gak pasal memey sms abby tanya pasal subang dia, ada tak tertinggal kat dlm keta masa norman pinjam keta abby bwk blk anak2 utk jumpa nenek drg, pastu bwk memey skali..bole.??/ saje je nk menyakitkan hati abby tu…nmpk je lembut tapi hati BUSUK….

  23. TERSILAP PULAK AKU SORRY ANTI BUKAN KO YG AKU MARAH TERSILAP PANDANG MAAF YE. YG SEBENARNYA AKU MARAH nsbs…

  24. kesian si abby nie…sabar je.si norman tu tunjuk baik kat peminat kat belakang tak tahu perangai buruk mcm,bercinta pula dengan perempuan yang agak perasan cantik konon…perangai hampeh

  25. OH YE MEDIAMALAYA OK THANK YOU

  26. kan dia puteri aurora beradu … tengah beradu la kan ?? mana sedar apa yang berlaku… tkezut dr beradu nanti baru la dia tau fantasi ke realiti…
    Abby jagn dok pedulu kat depa… tabah dan survive demi anak-anak.. yg tu nak jaga awak masa depan… buang jauh2 mangkuk ayon dua org tu.. Take care.. jaga diri anda dr jd bhn fitnah.

  27. xyah tau la psl yg xde faedah ni..lantak dorg la nk wt pe pn..dh wt dose..hahaha

  28. tape abby you cerai dengan die kan senang

  29. aku jumpa die dekat luar time squares memang betul ade pompuan yang kecik mungkin anak die ….rasanya tak kot

  30. mungkin die keluar dengan memey anak kecik tuuuuuuuuuuuu entah

counter statistics