Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Gempar: Persembahan Mawi

Gempar: Persembahan Mawi

mawi-oh-kanak

Gempar! Persembahan Mawi di Danga Street Mall tempoh hari sewaktu majlis berbuka puasa bersama Mawi Weeel hanya ditonton oleh kanak-kanak sahaja. Adakah benar populariti Mawi semakin menjunam?! “Betul”, kata Karam Singh Wallia.. Wakaka.. Bongoklah siapa yang sanggup makan buffet mahal dekat situ semata-mata nak tengok muka Mawi. Penulis memang anti Mawi, maafkan penulis.

mawi-oh-kanak1

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

42 comments

  1. kesian. tu la akibat terlalu sombong dgn peminat

  2. xkan mawi yg kaye dh xde duit kot..show ape tu..uhu

  3. duit sudah bnyk sampai berlemon-lemon ringgit, apa susah.. sudah sampai masa bagi chance sama orang lain..

  4. aku bukak bazar kat situ..betul2 sebelah stage tpt mawi perform. mlm tu penuh dgn org yg nk tgk mawi. bongok laa org yg ckp 'hanya kanak2 yg tonton'. pastu mawi ngan ekin sgt ramah n sikit pon tak sombong melayan peminat2. yg nk amik gambar lain, yg nk salam lain yg nk mtk autograph pon ade. bongok gak sesape yg ckp mawi da sombong. yg plg bongok ckp buffet kat situ mahal. harga buffet tu cume RM25.80. antara buffet yg termurah kat JB tahun ni. lain kali, kalo tak tau perkara sebenar, jgn main tabur je. kan da kene bongok

  5. aku ckp antara yg termurah, bkn yg termurah…bongok

  6. huhuhu…murahnye buffet kat sana… kat Kemaman ni makin lama makin mahal,,, paling jahat pun sure 30 lebey. masak je aa kat umah.
    Alaa… biasa aa klu xde org tgk show time2 bulan pose ni, ibu2 cbuk nk sediakan juadah, bapak2 cbuk ngulor bazar so tinggal le bdk2 hehehe..

  7. Kahkahkah kesian mawi Barisan Depan Pentas semuanya kanak2 memang populariti Mawi dah merudum sebab sombong dan bongkak dgn peminat dia sendiri yang dulu2 sokong sepenuhnya.

  8. Dia kaya sebab peminat juga yang beri sokongan hebat suatu masa ketika dulu2. Skank ni dah tiada lagi. Album pun dah x laku. Dulu peminat beli sebab nak sokong Mawi supaya jadi kaya dan popular. Tu la pasal jgn berlagak sgt dgn peminat Tuhan murka.

  9. Yang termurah bila promosi di Hotel Singgahsana Petaling Jaya harga Buffet Ramadhan RM28.00. Makanan first class sedap. Aku enjoy habis di situ.

  10. Ada kumpulan nasyid Rabbani tetapi sedih arwah tiada.

  11. Kita tak boleh suka kat sume org sbb kita pon ada yg tak suka kat seseorg..

  12. kita tak suka kat org lain org lain juga tak suka kat kita..
    kita tak boleh buat semua org suka kat kita sbb kita sendiri pon tak suka kat semua org…

  13. nie apahal nie… bulan puasa pun nak bongok bongok kan org nie… Rilek ar… Masing masing tak betul… Muhasabah diri beb. Hiasi peribadi…

  14. bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..bongok..
    apa tu bongok..?
    hahaha…

  15. hahaha..sabo la..pasal mawi semuanya gado2x..kalau makan gado2x time bebuka boley la..hehe..tpi betol la mana ada mawi sombong..kat negara kite semua org minat mawi!!!mawi worldd!!!maybe kat malaysia orang dah sengal tengok muka dia kat astro tew…dan konsert sana sini..tapi bukan kat NBD!!!tak pecaye suruh lah mawi datang kat brunei..mesti ada orang mati tersepit!!!huhuuu…always love mawi..all my cousins love him very much!!!

  16. malaysia harus berbangga dengan mawi…kami kat brunei gilakan mawi..tak kira tua dan mudah..nenek i pon minat!!aduh saliha!!!

    • peminat gle rupe nye mak cun ni..yg minat2 mawi aku rs sume org tua2 je,,yg mude2 byk x suke lg ade la..hahaha

    • rugi la mak cun minat mawi, sebab skang die dah takde aura, sebab tu buat show pun kat bazaar je.. nampak sgt dah tak laku.. hehehe

      • hmm nk minat artis pun kena blaja audit gak erk.. ade untung rugi. Rajin tol aa org yg wak audit psl untung rugi minat artis ni..

  17. bazar yg mawi buat kat danga bay tu mmg havoc..maybe mula2 jerk ramai org pegi…lama2 takde dah..aku hari2 lalu depan danga bay kalo balek keje..

  18. ish bulan2 posa dah kutuk org
    biar laa budak2 nak tgk ka apa kaa
    rezeki dier
    kita tak penah puas nak kondem orang
    diri sendiri pun tak betulll..
    di bulan rmdhan buat persembahan ok wat
    kanak2 tkleh tgk persembhan kaa.???
    kenaaaa remajaaa jaaa.?????kena ada tetamu vvvvviiiippp?

    peace no war

  19. kristal pun wat persembhan kat funfair..
    tak coment plak..
    rezki ada kat mana2 ambik jaaa

    p/s—>hidup tak penah puas sbb tuh slalu asyik cari ksalhan lain

  20. lagi satu..jaga kata2 anda
    jangan sesuka hati cakap bongok
    nnti tuhan akan "bongok" kan diri anda

    pesanan ikhlas..
    budi bahasa budaya kita..

    • camtu aa cida… klu ikuti komen2 sesetengahnye (bkn semua) suke sesgt guna kate2 kesat hingga berbau fitnah… dah memanjang sound.. xpe aaa kite dah wak part kite, mengingati sesama kite lagipun kate2 ni satu doa.. nk dgr ke amoh, sekati aaa…
      komen no hal coz perspektif kite ni berbeza, tp mind ur language.

  21. kepada yg anti mawi tk baik betul korang ni mawi ok lh dia tk pernah sombong dan perwatakan dia jujur tk mcm kebanyakan artis malaysia ni plastik.

counter statistics