Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / (Gempar) Zakiah Anas hanya bertuala

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

55 comments

  1. erk sila lihat reflection di dinding.

    besarnye jeans dia.

    apakah??

  2. melelehhhhhhhhhhhhhhhhhh

  3. ni br lps wt aperrr..u kan public figure..malu la ckit…
    dah la sebagai pengacara 999999,tp dia sendiri wt bende gini..
    cmner bebudak nk respect…pk2 kan lahhh

  4. betol tu put3

  5. subhanaalaahh..
    pandai buat pandai tanggung…hurmm

  6. zakiah anas tempoyak

    aku mmg sengaja………….hahaha

  7. tu kan jean pak polisi yang sama-sama buat program 999

    jangan lah jelas

  8. wahaha , tu jeans bapak dye la . dorg cuti together gether with their family 🙂

  9. wow..u r so damn hot..
    but who take this pic huh??
    curious about dat..
    jeng!! jeng!! jeng!!!

  10. habislah dia pas nih. huh.

  11. stim mama tgk mak jnda sorg nie…muka puas btl..

  12. pe nk jdlah ngan manusia MELAYU skrg ni
    tp ape2pun hot jgk si zakiah anas ni

  13. to clarify things, gambar nih probably diambil and leaked by her ex-husband. diorang tgh in the middle of divorce case. si laki tuh nak peras harta zakiah nih habis-habisan including their kids. for the record, her hubby is a drug user and definitely not a good person.

  14. aduh korang, cepat sgt melatah dan percaya fitnah org. cuba korng zoom gambar tu betul2. nampak sgt super impose…. yg mana dah ter libat dgn fitnah ni bawak2 la bertobat….

    • tang mana super-imposenya tu? rasenye ni gambar lama sebab zakiah anas sekarang lebih berisi..

      • mukanya superimpose… zoom dan lihat pixel color totally ber beza. kalau org yg biasa dengan grafik zoom je dah boleh tahu gambar tu impose… tapi kalau ada yang nak meng-ia kan juga terpulang lah. sendiri buat sendiri tanggung, bagai kata nabil lu pikir la sendiri…

        • same je aku tengok..
          pandai amik, pandai buat, tp xpandai simpan..
          melelehhhhhhhh siotttttttttt..

  15. sebagai seorang yg reti gune photo editing sofware…saya yang gambar zakiah anas nih BUKAN super impose…tengok dari segi quality ngan lighting dah tau….susah nak cari 2 gambar yang diambik oleh amatur yang same lighting…

  16. aku tak nampak pun jeans dia…

  17. Gambar confirm impose….view image zoom bahagian kepala.

    • zakiah anas kan pompuan, mana ade "kepala"….
      xde super2 impossible nyer lah….
      xkan husband dia bagi satu je pic, lain2 xde ke banggggggggggg….

  18. habih la ko zakiah..jawab jgn tak jawab..menjawab ko……

  19. yg menggatal gi amek gmbo pkai towel 2 nape??

  20. ko ni sdara zakiah ke shamsir? beria2 defend dia..bkn pic superimpose la..igt jenayah mbawa padah!!! muahahha

  21. kekeke kalo dia dah cerai bilang kita lah yer,bleh kita masuk mintak hehehe,mesti sodap dafat kawen janda hihi.

  22. huh stim plak aku memalam ni nenok dia pakai tuala huhu

  23. aku rs gmbar betoi la….xnampk impose pun..ala artis besa la…pndai wat pndai tnggung la yer…

  24. ala ape nak diheran kan. org biasa pun amek gambar cam tu… cume kesiannya dia selebriti, gambar terlepas kat org kepo, jadilah isu..cube kite sume amek gambar bontot tertonggeng nampak suar terkepit, ade ke org minat nak sebarkan.? heheheh…

  25. emmm…artis2…

  26. aku pun stim gak ni…

  27. kesian akak zak nih. mangsa fitnah manusia….

  28. zakiah..ape dah jadi..camner pun..tahniah..sebab punyer punggung yang seksi..bile u tengah story kat 999..punggung u yg xtahan tengok..memang betul la mantopp…

  29. zakiah,zakiah…macam baru lepas wat projek jer..kain baju berterabur jer atas katil, hehehehe

  30. amboi amboi amboi… cukup maniz zakiah anaz….

  31. ni bukan gambar zakiah…..sbb setahu aku zakiah(lebih mesra aku panggil kiah) ader taik lalat beso kt lengan kiri atas ketiak….
    ermm…..sah bukan kiah ni…..

  32. la… ape susah… tanye je die… haha…

  33. kiah ke tak kiah…nak no fon…malam ni free tak….

  34. macam baru lepas main je

  35. apa2pun ni pengajaran la.., supaya sesiapa saja baik lelaki/ pompuan kena jaga dan paham adap aurat ( sesama sndiri / pada org lain ) dan pergaulan..

    jadi kat sini. dua2 pihak bersalah…yg memaparkan pun salah yg digambarkan pun bersalah…

    moral nya supaya lepas2 ni..tolong jaga adap pergaulan dan adap aurat tu….jgn tau "happy" tak bertempat je….

  36. alister ha'ah
    cam baru lepas main jer

  37. geram siut aku tengok janda ni…….
    sluurrpppP!

  38. kang aq bungkus bawak pulang jugak c janda meletopppp ne..

  39. nice body….

  40. haa.. yg panas tuh BUKAN gambar die la..
    yg ISU PANAS nye, spe yg mik gmbar die??? ade suar laki… LAKI mne?
    DGN SPE die main??? pasni kawin lgk.. KOMFEM cerai balek!

  41. sedar la wahai sahabat islam ku..taubat la..jangan sampi org bukan islam pandang rendah kat agama suci kita ni..sbg saudara baru ,muallaf, saya rasa malu la dgn org2 islam mcm ni..kat mana i nk letak muka sy ni..fikir la keadaan org mcm kami ni..kena jwp bila org tanya apa tu islam..kalu peranggai mcm syaitan org mcm dlm gambar tu.kami kena tanggung dosa dan malu..cepat la taubat..islam agama yg suci dan aman..jangan hancur kan..sy sujud kpd kamu..sedihhhhhhh..

  42. hmm mata korang….mata aku pun nmpk btul. Tp semenjak aku tahu apa yg software photoshop tu leh wak…eeiiii takut den. canggih tol (leh g kat youtube, tgk aaa). cam gambo btul2. tgk ngan kanta pun lum tentu leh bezakan…
    lagipun baru ni, gmbr Nia Ramadhani (Bawah Merah) atas katil, rerupanye gamba tu gmbr org lain, gambar Nia asalnye atas bed spital…. bhaye tol!!!!

  43. bapak zakiah (anas)

    kecik je puting kiah anas.. bru pas kne isap kot.. jd kecut..haha

counter statistics