BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , July 1 2015
Home / Gossip Panas / Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Ha tu dia! Asyik Nabila Huda je berbikini kan, Ika Nabila pun ape kurangnya. Cuma dia lebih bijak sebab tak post gambar satu body yang tengah berbikini tu. Ika Nabila ni banyak juga gosip dia, dari bercinta dengan pengkid hinggalah ke simpan sex toy. Kenape tak tayang satu body je?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Azwan-Ali-Meroyan-diBulan-Puasa-MEDIAMALAYA

Azwan Ali masih bongkak, maki hamun berterusan di Instagram

Heboh baru-baru ini apabila artis wanita bernama Azwan Ali ini tiba-tiba memaki seorang followernya di ...

9 comments

  1. ada org ckp dia ni lesbian? pernah ada fair dengan les dr ipts. mmg selalu nampak di ipts tersebut sblm ni

  2. chhhiiitttt poooodaaahhhh

  3. seronoknya la ye…gelak sakan…tak takut dosa ke?

  4. siapa ika nabila ni?

  5. ape nk kisah…yg penting dapat ilangkan stimmm dia……huuuu

  6. atris mana ni..? tak kenal lah..

counter statistics