BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , March 31 2015
Home / Gossip Panas / Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Ha tu dia! Asyik Nabila Huda je berbikini kan, Ika Nabila pun ape kurangnya. Cuma dia lebih bijak sebab tak post gambar satu body yang tengah berbikini tu. Ika Nabila ni banyak juga gosip dia, dari bercinta dengan pengkid hinggalah ke simpan sex toy. Kenape tak tayang satu body je?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Benjy-Ditahan-Dadah

Benjy ditahan lagi gara-gara dadah?

Benjy telah ditahan polis dipercayai terbabit dengan penyalahgunaan dan memiliki dadah jenis syabu. Dia ditahan ...

Zizan-Perli-Emma

Zizan Razak perli Emma di Instagram?

Betul ke Zizan perli Emma Maembong? Baru-baru ini Zizan telah memuat naik sekeping gambar dengan ...

Ifa-Raziah-Mulot-Longkang-MEDIAMALAYA

Video Temubual Ifa Raziah mengenai gosip mulut longkang

Ifa Raziah ditemubual oleh wartawan Melodi mengenai gosip mengatakan kemunculan Amelina selepas 15 tahun tidak ...

9 comments

  1. ada org ckp dia ni lesbian? pernah ada fair dengan les dr ipts. mmg selalu nampak di ipts tersebut sblm ni

  2. chhhiiitttt poooodaaahhhh

  3. seronoknya la ye…gelak sakan…tak takut dosa ke?

  4. siapa ika nabila ni?

  5. ape nk kisah…yg penting dapat ilangkan stimmm dia……huuuu

  6. atris mana ni..? tak kenal lah..

counter statistics