Saturday , March 25 2017
Home / Gossip Panas / Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

Ha tu dia! Asyik Nabila Huda je berbikini kan, Ika Nabila pun ape kurangnya. Cuma dia lebih bijak sebab tak post gambar satu body yang tengah berbikini tu. Ika Nabila ni banyak juga gosip dia, dari bercinta dengan pengkid hinggalah ke simpan sex toy. Kenape tak tayang satu body je?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Adi Putra sah bercerai dengan isteri-isterinya

Pelakon, Adi Putra telah membuka mulut dan telah mengesahkan bahawa dia sudah berpisah dengan kedua-dua ...

9 comments

  1. ada org ckp dia ni lesbian? pernah ada fair dengan les dr ipts. mmg selalu nampak di ipts tersebut sblm ni

  2. chhhiiitttt poooodaaahhhh

  3. seronoknya la ye…gelak sakan…tak takut dosa ke?

  4. siapa ika nabila ni?

  5. ape nk kisah…yg penting dapat ilangkan stimmm dia……huuuu

  6. atris mana ni..? tak kenal lah..

counter statistics