Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / (Gosip) Abby Abadi putus cinta dengan Zul Ariffin?

(Gosip) Abby Abadi putus cinta dengan Zul Ariffin?

Nampaknye gosip Abby Abadi putus cinta dengan kekasihnya sedang meliar apabila beliau meng’update’ status Facebooknye dengan ayat-ayat seperti “Miss the old him………….” dan “miss my soulmate so much!”. Apa pun kite tunggu kate rasmi dari tuan punye badan sendiri.

Adakah benar Zul Ariffin telah berubah dan memilih gadis yang lebih bergetah? Lagi gambo statement after le lompat.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

16 comments

  1. maybe saja jer kot.selalu follow FB dia.. sometimes dia suka luahkan apa yg dia rasa.apa dia buat.. apa2 pun doakan yg terbaik tuk abby 🙂

  2. Xde mane nye zul tu nk abby yg janda ni aih…haha..die mude n bleh cri yg cantik n mude..wt stok main je kot..wakakaka

    • nmpak nau byi gatei ni cam jeles huhuhuhu…rileks r hal dorg pon kn…lau d nk memaik kn pon pew ssh…u ssh kew huhuhuhuhuhuhu…kecohhhhhhh tollll

      • skati la..sebok jer

        • ko mesti ppuan kn gatei kn….statement jeles ko adalah sgt clear…hahaha…biarla die nok….as long die x kacau org sudah.die pn nak yg muda jugak.lg gempak ape single mother dpt muda begetah cmni..laki dpt yg muda dah common sgt..

        • ko 2 yg sbok ckp org…ape daaaaaaaaaaaaa

  3. ni bkn fb abby.. nmpk sgt mnipu.. aku follow je fb btol dea… mengong sape yg wat kecoh ni….

  4. smoga bhagia kak abby ~~

  5. Huhu.,korg xde kije lain ek selain copy status owg len ni.,sudh2 la bt ati itam.,x baik taw.,busyuk na..sudh2 x yh la nak memandai..

  6. kalau putus dah x dak jodoh la tu..

  7. tau takpe….yg lama lansung x hargai , takkan kesilapan satu dari yg lama sanggup gadaikan mahligai bersama ..

  8. gurl cepat sangat nak minta putus dan cerai …dasar sudah ..bila gini , terkenang xboys lama …tengah main pun terlatah sebut nama old husband ke or old boys ke hahahaha

  9. dorang putus ke..apa ke itu hal dorang… …terkena batang hidung sendiri baru tahu tingginya langit….jgn menari di atas luka org…

  10. xperlahh.. ni baru jer couple belum kahwin lagi.biarlah ianya terjadi skrg dr selepas berkahwin.anggaplah ianya ketentuan Allah.kdg kala seseorang itu hanya singgah sahaja dlm kehidupan kta hanya utk mewarnakan kehidupan dan memberi pengalaman hidup… teruskan hidup dgn lebih semangat dan positif slalu

  11. Russian_BALCKwall

    Could you just leave them alone…you fuckers no better work to do then copying and pasting someones conversation and create a fucking controversi out of it…..get a work u lame ass baskets
    Take a look at your own phatetic life first instead of sniffing to other people life….assholes

counter statistics