Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Gosip: anak Siti Saerah dikesan melalui Galaksi

Gosip: anak Siti Saerah dikesan melalui Galaksi

Thanks to tomet05 dari forum unggul gosip artis forum CARI. Menurutnya, terdapat satu sedutan melalui Galaksi TV9 memaparkan gambar Siti Saerah sedang memangku anaknya di sebuah warung di Pahang. Didapati warung yang diberi nama Gelora Point itu hanya terdapat di Teluk Cempedak, Kuantan, Pahang bagi mengukuhkan gosip tersebut.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. lorr..anak angkat je kot..kekeek

  2. alah sebelum ni pun kakak dia tak nak komen psl dia beranak lepas 4 bulan kawen..

  3. sudah2 lah tu buat liputan pasal anak saerah tu….cukup2 lah…bagi lah saerah hidup ngan keluarga dia…setiap orang buat salah.tak perlu digembur2 kan kesalahan dan keaiban org…

  4. Seriously saerah nie mmg mencacatkan imej CT n family lain…dr muda n awl2 jd artis suam2 kuku mmg dah nampak liar dia…so no wonder lah klu ter—- dlu b4 nikah tp ape2 pun i hope dat dia dah menyesal n bubh so dat people wil stop talking abt dis matter + kesian ank dia xbdosa & "ingatlah kamu bahawa…membuka keaiban sesorg itu adalah tergolong dlm dosa besar"

  5. selepas pak taruddin meninggl dunia..belang keluarga ini mula timbul..kesian arwah yg baik..sorang kawin beranak awal, sorang nak cerai..tok ti makin seksi..doakan yg baik2 utk mereka ini..

  6. Ya Allah..kita2 nie.. Sume manusia x lari drp wt ksilapan & dosa tau x.. Pttnye kita2 ni bg sokongan kpd dia, bkn kutuk.. Sy puji sikap dia yg membela ank sendiri (klu btl la itu ank dia).. Kita2 tgklah saban hari ade aje kes pembuhuhan / pembuangan bayi kuar di dada2 akhbar. yG GUGURKN ANAK PN X TERHITUNG BYKNYA! Udah2 la 2 kutuk org. Sy nk share pngalaman sy skit. Mak sdara sy hina2 & aibkan emak sy, last2..bl anak prmpuan dia dh dewasa, pregnant luar nikah jgk! Ksian kakak sepupu sy tu, sdgkan dia baik & x mulut jahat spt emaknya. Hati2lah, stp perbuatan kita akn mdapat balasan yg setimpal x kira di dunia / akhirat. Lebih mnyedihkan jika anak2 / famili kita yg menerima balasan atas dosa2 kita, sbg 'didikan' umum drp Allah. Lg 1, org yg gugurkn / buang anak sendiri tu lagi keji drp yg bertanggungjawab ke atas perbuatannya. Ampun & maafkan saya. Hrp kita2 ni renung2kan..

  7. ala..nmpk sgt betoi nye..cara siti jwp pn no komen la..mmg btl la tu..kalo x btl msti ckp fitnah ke ape ker.. kalo dh kaye sume perangai jd burok!!

  8. oii mediamalaya..ape la web ko ni kejap mau kejap x mau..ampeh..

  9. Untuk Saerah, apapun yg telah terjadi, hidup mesti diteruskan, tanggungjawab mesharus dilaksankan.. jadikanlah semua ini pengajaran dan mengubah cara kehidupan ke arah yang lebih baik dan diberkatiNya.

    • Setuju, sesungguhnya pengampunan Allah swt itu amat luas asalkan kita tidak mengulangi dosa(tersebut). Dosa sesama manusia ni, lg berat sbb kena minta maaf drp manusia tersebut. Kalau dapat cari, mujurlah. Kalau manusia tu maafkan, Alhamdulillah. Kalau dia x maafkan, dia x berdosa tau. Ok kwn2, just let her lead her new life & pray for her. Maaf jika tersinggung sape ye.

  10. mcm2 hal la si saerah ni…

  11. dye lhirkan anak pun mjur………..wat nye dye gugurkan…?
    lagi byk korg hantam dye

counter statistics