Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / (Gosip) Jimmy Shanley gila harta, kata bapa saudara Nursuhaila Eliani

(Gosip) Jimmy Shanley gila harta, kata bapa saudara Nursuhaila Eliani

Apa dah jadi? Perkara ini agak kecoh beberapa minggu lepas apabila bapa saudara kepada isteri Jimmy Shanley iaitu Nizam Ayu (nama Facebook-nya) telah mengeluarkan kenyataan seperti di atas.

Jimmy Shanley terlalu banyak mengeluarkan kenyataan melalui media dan ini secara tidak langsung menimbulkan rasa tidak puas hati dikalangan keluarga terdekat isteri.

Sumber dipetik: MEOW

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

34 comments

  1. macam2 hal yea.entah betul @ tidak? kita tunggu kebenarannya.Berani kerana benar.tidak berpihak mana2 pun.

  2. astagfirullah….klu ia pun x puas hati jauhkan dari mengeluarkan bahasa2 yg kurang enak sebagai seorang muslim. tp heran pulak, dlm paper last week ada pict jimmy pegang anak dia, masa tu mak metua pun ada hulur bb kat jimmy… apa2pun yg bleh jugde kita hanyalah ALLAH SWT. Dia yg MAHA MENGETAHUI segala2nya……..

  3. jimmy gila harta..

    pak2 sedara bini dia gila nak cari publisiti..

    nak popular..

    bagus2.. dua2 gila..

  4. ada pun nmpk tgk jimmy dukung ank dia kat majalah aritu..takkan bapa saudara isteri dia tak tau kottt..heran

  5. hemm…org gila bapa saudara dia nie…entah2 dia yg cbuk nak harta..dan publisiti…ckp je lah jgn nak buruk2 kan org jaga tepi kain sendiri kan elok…mcm2 jak

  6. kl betol nak harta…jimmy tuh pun family die not bad gak berharta kot…aku rase la….

    kan elok berlandaskan hukum hakam agama islam…..

    tggjwb isteri berada di sisi suami di kala susah sng..kl de perkara yg mendatangkan kemungkaran dlm rumah tangga pejabat ugama/kaunselor kan de..jgn gune kaunselor xbertauliah….siap guna fb dedah hal ruamhtangga org…xphm tol la org tua ni..

    • a'ah konpius aku..sape yang giler sebenar nya ni? JS pun memang dari family yg berada jugak.:) kita tunggu je lah ek..

  7. tu dia aih.. sampai main J**** pun kuar..Kalau apa2 pun jgn la mngaibkan smpai cmtu..pok sdre oi..

  8. laaa..ni pesal plak bapa saudara plak dok sibuk..kluar plak knyataan bengol ckp jimmy x jenguk anak bini..dh tu yg kluar newspaper & majalah jimmy ngan anak dia bgambar skali ngan mak mertua dia tu bkn bukti ke pak sedare weii..nk ckp tu biar la yg betul..x yah gila harta bini dia pon jimmy tu dh boleh hidup mewah..dia kot yg tgila harta keluarga si suhaila kot..aku rasa tentu dia yg hasut si suhaila lari dr jimmy..kata masa mgandung xde beri beras sebutir, duit seposen? mcm mane nk kasi klu dia yg x mau jumpa jimmy..dh ler pak sedare weii..lepas ni btaubat la dr membuat fitnah..

  9. pak sedara dia tu yg cakap pakai lutut…..maen maki2 org cam tu,,,nmpk sgt xberadap dan cam org xde agama,,,,sebut bende yg xpatut d sebut belakang depan apetah la hishhhh….simpang betul,,,xde agama langsung

  10. x baek mnuduh cm2..kite nie sama2 islam..

  11. pak sedare die jimmy hampeh!

  12. pak sedare istri jimmy hampeh!ape punye jenis manusia ckp mcm tu..aishhhh

  13. sesuai la dgn lagu wings hukum karma… gila darjat!! gila nama!!! gila hartaa!!!! semua giilaa..

  14. APER LAR CAMTU KESIAN KAT ANAK DIA YANG BARU LAHIR…..

  15. sy kenal famili jimmy… arwah parents jimmy sangat baik dengan parents saya… especially his late mother with arwah ibu saya. mereka sama2 pendidik, dan sangat rapat….

  16. Real bapa sedara ke ni,kecoh je..ke orang gila dari tanjung rambutan ngaku bapa sedara si su tu..smpi dah maki2 benda kotor dlm kain mcm psyco je..apepun tunggu je keputusan makamah..bwa byk brsabar ye jimmy & family.

  17. hal rumahtangga org biarlah suami isteri saja yg selesaikn..org lain JGN MASUK CAMPUR..apatah lagi mengata..x pasal2 dpt dosa free

  18. my cat name Hijrah

    Peliharalah aib orang lain kerana Insyallah aib kita (manusia yang berkata) itu juga akan terpelihara..

    tak perlu bercerita keburukan orang lain sehingga memalukan dan mengaibkan..Astagfirullahalazim….

  19. nama aku wakaka

    jimmy bukan jenis mcm tu la…org sekarang dah boleh menilai mana yg betol or salah….bapak sedare dia tak yah sibuk2 hal rumah tangga org ye…

  20. pe kes la pkcik ni..sape yg kenal bini si jimmy tu tau kot b4 ni dia mcm ne orangnyer..jimmy tu nk gler harta watper dia bisnes fmly byk kot..btw dia pun educated xmcm pkcik pmpuan ni haa..ckp mcm blja smpai sekolah rendah jer..doa yang terbaik wat fmly jimmy tu xleh ker..watper nk simbah myk petrol g kat api membara ..dollll sungguh nizam oi.

  21. pesal lak org tua ni yg hangin xtentu hala..dah tu leh kta men blkg lak..mne dia tau.ank sdra dia yg gtau ke?nmpk sgt nak cover diri sndr yg salah..otak letak kat kaki jd camni la

  22. hanya Allah s.w.t sahaja yg mengetahui segala2nya..

  23. ape punya pak sedara kalau nak kutuk pun janganla letak pic anak tu kat depan xpasal2 glamour lak anak dia……

  24. bukan belajar sampai setakat sekolah rendah je,sebab atuk nenek kami belajar setakat sekolah rendah juga, tapi kalau marah, takdelah cakap bukan2…sebenarnya orang yang suka cakap bukan2 ni…orang yang tak ada iman.

  25. ko suka aibkan org? tunggu saja saat ko akan diaibkan!!!!

    bila masa itu tiba.. ingatlah bahawa kata-kata aku ini BENAR…

  26. teruk betul bahasa bapak saudara ni.. org apa ni? kut ye pun ko tu baik dan mulia, jaga lah bahasa tu! sakit hati baca statement dia nih ehhh

  27. bodo nyer bapak sedara dak suhaila nie…ckp mcm org xde otak…deyy tamby lu punya otak letak kat mana..lutut ke????? jimmy tu dh tentu berada wat pe lak dia nk kan harta bini dia..entah2 ko yg sibuk nk perabis harta ank sedara ko kot..bw2 la btaubat..buat apa ko nak aibkan hal org..ko x takut ke dosa wahai nizam ayu..

  28. nizam ayu tu anak haram… bahasa macam anak haram… bangsat punya bangkai…

counter statistics