Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Gossip: Eira Syazira bercinta dengan Azad Jazmin

Gossip: Eira Syazira bercinta dengan Azad Jazmin

Tak pasti lah sama ada ini gossip atau mereka benar-benar bercinta. Selepas melakukan kajian dan carian di google, penulis tidak terjumpa fakta mengatakan Eira Syazira sedang bercinta dengan Azad Jazmin. Namun dari sumber penulis yang sangat dipercayai, dikatakan Eira Syazira hangat bercinta dengan artis lelaki Azad Jazmin. Apa yang memeranjatkan penulis, hubungan mereka hanyalah *tooooooot*, akan diberitahu di masa akan datang. Hehe.

Kalau tidak silap penulis, Azad Jazmin adalah pelakon di dalam drama Cinta Balqis dan Anak Mami, kot? Dan baru-baru heboh di dalam Melodi Terjah telah menemubualnya kerana didapati menemani Faezah Elai ke klinik pakar sakit puan (— gossip Faezah Elai gugurkan kandungan), dan dia hanya menafikan yang dia hanya menemani Faezah Elai sebagai kawan.

Apa pun, penulis telah membuka profile Facebook Eira dan Azad dan didapati status Eira masih lagi single manakala Azad sebagai “In a relationship“. Kita tunggu jawapan dari mereka berdua mengenai status ini. Walaubagaimanapun, gambar di bawah membawa 1001 makna.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

13 comments

  1. klu dah sayang tuh, on je lah..
    mmg 200% saranan Wardina ari tu btul bile dia cadangkan artis2 bg contoh terbaik dgn membatasi pergaulan… see kate single xde pe pe tp bergambo kemain mesra lai… kang xpsl2 medtgkan fitnah…

    • smbg sket… gugurkan kandungan? biar btul. setahu aku mana2 klinik pakar sakit puan lam mesia ni x buat mende2 tuh kecuali atas sbb2 kesihatan, tu pun yg dia layan suami isteri yg sah. even klu pasangan sah yg nk wak abortion pun dia bg kaunseling lu. Tapi tatau aaa klu yg jenis profit oriented semata2 tuh, sanggup langgar etika demi keuntungan. kompem klinik tu takan bertahan atau pun ditimpa mslh yg dramatik (peh atat aku) suatu hari nanti… bersangka baik le, maybe Faizah Elai tu ade mslh sakit puan yg lain…

  2. diorang memang dah sah kapel, saya jumpa diorang kt MNG kat mid valley, berpegangan tangan..haha.kantoi!

  3. lantak la..dh artis x bleh nk ckp ape..jap dgn org tu jap ini..perangai terok2..

  4. MUKA JANTAN NIY XBOLEH BLAH!!!!! KUAT MABUK NIH!!!!! MELUAT AKU TGK!! BAGUSLAH KAPEL NGN BETINA XDEK RERGA DIRI!!!!!

  5. aku pena nmpak 2 eko ni bpacaran kat alamanda smbil bpegangan tangan.. poyo jela minah ni.. sngle kunun..ngan gaye tgedik2 nye pimpin tangan ng jantan ni wat sume org pandang…laki ni plak muke cam blagak je…bangge jalan ngan pmpuan ni.. dgar cter minah ni pnyebab azad ngan pelakon faezah ilai clash..n lagi sati story, die pnyebab kruntuhan umahtgge plakon tari tirana, Wan shrmila alkisahnye minah ni gode laki die…ntohle..

  6. aku pun pernah jumpa dua orang ni kat IOI mall puchong..masa tu aku tengok dua orang ni tengah minum kat kedai nasi kandar..mulanya aku tak perasan pun..yang aku perasan ada pompuan tergedik2 pakai kain skirt singkat tengah gelak2 dengan lelaki..aku tengok betul2 dua orang ni yang memang couple tengah hangat bercinta…

  7. dia org berdua mmg slalu ada kat alamanda…emak eira ada kedai makan kat foodcourt alamanda…masa keja kat alamanda dah alalu sgt nampak…

  8. ko ni semak kepala otak kitaorg lah AWIEZZ, ko ni komen bertauliah sangat, ko buat blog ko sendiri xyh mengomen mcm ni ngok,tambah dosa ko ja kat sni

  9. ak ske laa eira nih..

    tp kecewa skrg nih.. 🙂 🙂

  10. yeah..kte pon nmpk diorg berdua ni kn sg.wang..kemain mesra rakyat sungguh..rupe2 nye couple..xtau le pulok..

counter statistics