Monday , April 21 2014
Home / Gossip Panas / (Gossip) Fazura menemani Raja Muda Johor di Kluang, Johor

(Gossip) Fazura menemani Raja Muda Johor di Kluang, Johor

Malam semalam, penulis menerima email dari seorang pembaca yang mengatakan dia melihat Raja Muda Johor, Tunku Ismail Ibrahim membawa artis cantik, Fazura ke Majlis Minum di Kluang Railway Station selepas tamatnya sesi latihan bola sepak di Stadium Kluang. Dalam emailnya lagi berkata, dilihat Fazura berpimpinan tangan bersama kerabat itu sendiri.

Sebelum ini, kerap kali kita mendengar gossip mengatakan Fazura bercinta dengan kerabat tersebut tetapi di’tapis Fazura dalam temubualnya yang mengatakan mereka sekadar teman rapat sahaja.

Masakan sekadar teman rapat tetapi kerap kali dilihat bersama sambil berpimpinan tangan? Sila jawab Fazura.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. pimpin tngan=tman rapat
    kapel=nek hotel sana sini

  2. hahahah..bese la artis..main dgn org kaye2 je..wkakakaka

  3. hmm pompuan ni… memanjang kua cite ngan kerabat itu kerabat ini tengku itu tengku ini datok itu tansri ini ank datuk itu ank tansri ini,,, last2 ilang camtu je crita.. tatau end dia camne. typical statement 'xde jodoh'…
    kekdg aku respek gak ngan sesetengah artis tu, angin xde ribut xde diam2 je couple ngan VVIP cthnye cam Maya Matahari etc

  4. cantik la kau
    jelis aku kau
    lebih cantik
    nak tahu aril
    kata dia cintakan aku.
    kau tu dah la muka hudoh
    jangan jangan la terasa hati
    pula

  5. prime city hotel boy

    aku nampak segalanya dari luar sampaila ke hotel… sampai kebilik…

  6. cantik hny kat lua jee..
    artis ni sume hpokrit….

  7. betul tu. diorg just close, parents tmj takdela smpai nk amik menantu.. tmj is the waris takhta, u think almarhum sultan iskandar wil let his waris of throne dr golongan artis ke?? he has stress this out b4 almarhum mangkat

  8. ingat bonda TMJ nk ke buat artis tu sbg menantu?? mesti la dia pilih di kalangan kerabat jugak….please lahhh…..

  9. Minah tonggeng

    Tak tau jugak . Ko macam jealous aje.biarlah fazura dgn tmj.ALLAH yg tentukan semua.cuma aq takut fazura………syok sendiri.

counter statistics