Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Gossip: Video seksi Candy AF5 duet bersama Ali, Hosien & Spike

Gossip: Video seksi Candy AF5 duet bersama Ali, Hosien & Spike

2 minggu lepas, Candy AF5 mengumumkan pelancaran klip video terbarunya iaitu Make You My Girl yang berduet dengan jejaka-jejaka dari Iran Ali, Hosein dan Spike. Well, lagunya memang sedap didengar terutamanya di dalam nightclub. Malah videonya juga agak sedap untuk ditonton, bukan senang hendak lihat Candy AF5 menayang sedikit bahagian dada’nya untuk tatapan umum. Badan Candy AF memang tersangat’lah mantops. Klip video ini bakal membuat ramai lelaki diluar sana tidur lena di malam hari.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

17 comments

  1. sket je tuh rilek aaa dia pun non malay..
    lam video clip joe Flizzow 'Do it Duit', awek lam tuh pakai 2 piece bikini, laaaaaaaaaaaagi seksi. yg Candy ni blur2 gelap sket gambo dia tp yg joe flizzow tu terang benderang tepi pantai gtuuuu

  2. erk?
    apsl mate aku mcm ade nampak benjy??

  3. setakat gelek2 lebih kurang apalh sangat.dorang pn nk cri mkn jgak.dnia hburan skang xde open2 ssah carik mkn oo..nyanyi dhla x sdap, ape lgi nk jual? jual la maruah pun.

  4. aku igt org iran x ensem…aku igt celeb korean jer hensem…rupenyer not bad gak lahceleb iran..

  5. candy tu bkn islam ker?

  6. shes not muslim so no need to kecoh2x

    • kalo die bkn islam..lantak die la nk seksi2 pn..dh budaya idop deme mcm tu..lain la islam mmg xde akal laa

  7. ala joe flezzo lg teruk muslim tapi lg sexy'''so tak payah nak pertikaikan pasal agama lah beb!!!!

  8. oooow , thats cool … *-*

  9. nmpk sgt yg dia neyh kekok weyh…..huhuhu

  10. bagus, bagus. Candy sangat cantik berpakaian seksi. saya suke. Candy sepatutnya dedahkan tubuh nye lebih. cukup sekadar 20% pakaian. selebihnya didedahkan. saya menyokong imej candy yg seksi. dan saya harap candy akan meneruskan imej yg lebih seksi.

  11. ez ha memang x guna lah org mcm u ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!candy plz jangan lah seksy sangat,we love u candy,keep it up sweet candy..org bodoh sombong je yg akan cakap mcm ez ha..

  12. GO..GO CANDY~!!! THIS IS COOL 😉 GO TAMBUNAN GO… 🙂 POLOGOSO NOPO BOROS OT TULUN..YATI NOPO TALENTED… 🙂

counter statistics