Friday , December 9 2016
Home / Ngetop / Hadiah sebuah pulau buat kekasih

Hadiah sebuah pulau buat kekasih

Kalau Datuk Siti Nurhaliza menerima seutas beg tangan berjenama Louis Vuitton  yang berharga sekitar RM4o ribu dari suami terchenta, Datuk K. Artis luar negara lagi hebat lagi. Antara yang terbaru ialah George Clooney. Baru sahaja bergelar kekasih, dia sudah menghadiahkan kekasihnya, Elisabetta Carnalis sebuah istana disebuah pulau kecil.

Ya! Sebuah mahligai di pulau, bukan di Pulau Tioman mahupun Pulau Pisang tetapi istana bergelar Loreto Island di tengah-tengah Tasik Como, Itali. Wow! So, artis Malaysia.. Boleh beat diorang tak? Yelah, korang kan sekarang tengah trend jadi isteri kedua/ketiga/keempat orang kaya ternama di Malaysia, mana lah tahu kot-kot dapat hadiah semacam ini. Atau ada yang sudah dihadiahi sebuah pulau?? (— Fazura mungkin boleh, opps!)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

19 comments

  1. wah..bagusnya,baru jadi kekasih dah dapat istana dan pulau..

  2. uissh… hebat2
    suami yg romantik mmg best tp lagi best klu suami yg btul2 bahagiakan kite dan mencapai kebahagiaan dunia akhirat….amiinn

  3. duit byk ape kisah..cube xde duit..dpt ke beli sume tu? hahaha..omputeh bese la duit berjuta2..ape nk eran..

  4. wah… aku ke? ranking 1st top pengomen 😀 … punyelah aku ni cam xde keje ish ish ish. no wonder aa smpi ade org meluat keh keh keh hmm kena cari keje nih…
    selagi komen2 aku tak kena banned, x msk spam, selagi itulah aku akan terus mengomen wahahahahhahaa !!!!!
    *otherwise ade yg report abuse, well other blog byk lai…apa susah

    • tu la ko..dok komen je..wt koje la..hahaha

      • a'ahh…byk sgt mase terluang. tp dah jupe keje dah. nk wak business jual Jus Mate 5 aaa plak hehehe…kensel wak vemma, mahal sesgt wpun produk dia bagus utk kesihatan especially ngan org2 yg selalu msk plant, mampu singkirkan toksik lam badan. manggis kang the best antioksidan… opsss terlebey promote sudah… tp aku xde kena mengena ngan business ni, dah terminate pun. bagus aa, siap bg refund lai… selamat duit aku..

        • mender ko bebel tu? hahaha..ko juai jus mate ke? aritu aku mkn satu x lrt aku..xtahan nk telan..semcm je rs nk muntah je..tah mane idok kurus pn

          • lor, rase x best ke..yak! ni den x gomar nih huhuhu.. baru nk try mah..

          • x besh pn…x lalu nk telan..semcm je

          • susah tol nk cari supplement yg sedap sket.. jus manggis pun sama, yak kelat semcm!

          • name pn ubat..sume dorg taruh ape2 bhn kimia yg pelik2..tah2 efek ke usus br tau..xbleh beranak ke naya je..taksub sgt nk kurus..jg bdn..mesti sket2 hakis dlm prot tu..

          • tu psl, slalu sesgt dgr psl2 side effect ni. rosakkan buah pinggang le, hati le, mmg pun xble branak… tp jus mate nk try coz dia ble meningkatkan kesuburan wanita…. alternatif. selain aku dok telan pil subur tiap2 bulan yg doc bg, kena gak try cara len.. ikhtiar…

  5. ko xde anak ko dh berape tahun kawen nye?

    • ampattt tahun lah…

      • ooo..xpe blum ade rezeki lg..ade sbb nape Allah x bg kte anak lg..kdg tu sbb kte x bersedia lg kalo ade anak n mcm2 lg..iktiar la byk2 kalo btl2 nk anak..uhu..kalo laki ko diam je xpela..kdg laki ni ble xde anak mula la nk mengatei cri lain..hahahaa

        • hmmm laki aku mmg diam je tp aku xdok diam, takut gak hehehe… selagi mampu ikhtiar je.. lam process wak IUI, next week kena suntik hormon, ngeri dgr tp redah je. wish me luck..

  6. wow..bestnye dpt istana di pulau…

  7. Saya suka Teddy Bear!!
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

counter statistics