Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Hafiz AF7 bergambar bersama kekasih (6 gambar)

Hafiz AF7 bergambar bersama kekasih (6 gambar)

Nampaknya Hafiz AF7 sudah carry on dengan hidupnya. Buat apa mengejar wanita yang mengidamkan wanita sedangkan ramai lagi wanita yang kepingin berpasangan dengan lelaki *If you know what I mean*. Haha! Cantik teman wanita Hafiz ni kan. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: forum CARI

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. comel la awek hang

  2. muka macam faezah elai..srsly..

  3. harap2 hafiz kekal dgn awek dia. very cute, mcm hafiz jugak. setuju dgn komen media malaya. buat apa mengejar wanita yg mengidamkan wanita lain.. huhuhu… :p

  4. ko poket penuh mesti la awek cun yg datang.. cuba ko sengkek… harusss semua aweks cabut… apa lagi tinggal…???

  5. ohhhhhhhhh tidakkkkkkkkkk…x snggup…x mau trima ku…euhhh….hafiz tu laki aku bha…wahh..dia curng….hohoho haha

  6. comel awek dia, cptr kawen

  7. mcm nurul shuhada..comel..

  8. Muke sma mcm elyana la mmg sme sgt2…

  9. oh tidak awek aku curang…siap koow apisssss

  10. tak padan pun…
    pada lie dngan adira…

counter statistics