Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Hafiz AF7 nyanyi I Believe I can Fly

Hafiz AF7 nyanyi I Believe I can Fly

Hafiz AF7 menyanyikan lagu kegemarannya I believe I can fly, nyanyian R. Kelly sewaktu sekolah di St. Joseph. Ketika menyanyikan lagu ini Hafiza kelihatan lebih kurus berbanding sekarang malah rambutnya juga pendek tapi tetap kerinting. Betapa ramainya peminat Hafiz ketika dia menyanyikan lagu ini. Ini baru peminat di sekolahnya sahaja tau. Bayangkan aura yang dimilikinya sekarang.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

12 comments

  1. Biasa jer xde happening pun

  2. nyanyi dari time skolah lagi upernya….

  3. memang slim di hafiz nie time skolah dulu…..

  4. biasa jer dia perform td..ptt arr bersungguh2. rupanya dh bese nyanyi..

    • terima le hakikat..dh dia punye bakat..kalo ko pndai nyayi sgt,kenape tak nk msk af??biar ko je yg nyanyi…ahakz

  5. hafiz muke macam budak pondan tapi suare pawer uuuuuu

  6. biasa le org melaya memang dengki kat org sarawak..kalau af pun org tempat diaorg je yg menang..tp kau org tak tau,artis dr semenanjung mmg bermasalah..kalau bab2 artis kawen cerai,no.1..pakai seksi2 no.1..dengki dgn org pun no.1..kalo hafiz muka mcm pondan,org tmpt kau org muka mcm longkang..semua itam2….huahahahaha…atleast hafiz selamat sampai ke konsert final..

  7. setiap manusia di muka bumi ni ada kelebihan masing2…mungkin kelebihan hafiz pada bakat seninya..lebih baik kita cari apa kelebihan yang telah Tuhan kurniakan buat kita dan gunakan sebaik mungkin…berfikirlah dengan positif…

  8. Hafiz pondan ke? takle..aku dulu sama sekolah ngan nya. Memang dia berbakat besar. Teruskan Hafiz.

  9. bila lagi mau kaya tak akan kaya sebab suka ckp benda tak btul pd sesuatu yang tak betul hahah, rezeki ko hilang pas ckp cam tu wakakka

  10. Betuuuuuullll ….. dengki mendengki tu memang merugikan kita. Cakap yang baik-baik ada pahalanya. Masa kita nak masuk liang lahat tu dah hampir sangat, maka perbanyakkanlah pahala dari DOSA , alahai dek oi. Sarawak aman bahagia.

counter statistics