Friday , April 25 2014
Home / Dunia Artis / Hans Isaac di’kelilingi Gadis² (Parti Seks Liar atas Bot?)

Hans Isaac di’kelilingi Gadis² (Parti Seks Liar atas Bot?)

hans-isaac1

hans-isaac2

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

14 comments

  1. parti seks bile plak ni?? x ajak aku pon

  2. ala…sah2 ni pasal kerje…ada tag bagai…kecoh je…

  3. EEEEEEEEE…….BEST GILERLA KO NIE……BKN MAIN RAMAI LGIIIIII…EEEEEEEEEE……TAHAN LAME KE

  4. JADAH APA PARTI SEKS LIAR…!!!
    dia kan pengajar scuba diving…

    google dulu bang.. google google google
    internet tu bukan skadar nak tengok blue je..

    hahahaha

  5. Tu le pasal..
    Memandai je parti seks.. Nak carik traffik le tu..

  6. bagus betul parti liar ni ada provide Tag siap gntung lagi. hahaha..

  7. dah org bujang,biarlah!!Lagi pun takde pantang utk dia sbb dia bukan Islam pun.Pompuan2 yg keliling dia dah pasti pompuan MELAYU dan ISLAM.Alah! lelaki MELAYU dan ISLAM ada yg bergambar lebih teruk dari dia ni.

  8. Kok ye pon nak tarik traffic..gunalah cara lain yg lebih halal..ni dh kira cam fitnah ni! berdosa nih!!

  9. ala..bkn ad pape pn..aku yg bwk bot ni..aku tau la..ni sume pelacur kelas c..hrga ley adust..

  10. hmm..biar la hans isaac nak buat apa pun…dia pun bukan muslim..tapi akma hisham tu ha…sblm ni bukan main sibuk cakap pasal agama, kononnya katam Quran banyak kali, tapi sendiri 'menggelitik' kat jantan, pakai la seksi..blom lagi korang tgk gambo dia tayang pusat yg 'bertindik' tu..ah, kallau dah jahil tu, jahil la..toksah la nak konon cakap pasal agama..hipokrit nak mmapos..tolong la…jgn la cemarkan nama artis2 lain yg ikhlas cari makan..

  11. wakaka betul bile aku baca title dia "parti seks liar"
    nak buat citer tip0 pun biar la nmpk mcm real..nih sah2 function apa ntah siap tag & walkie talkie..

  12. gilerrrrrrrrrrr ker……….tak tau beza parti sex ngan tdk……tak ape ler….bukan kita yang banyak dosa….tu….tu…org yng buat nie ler….kita nie hanya pmbaca …. kalau kat akhirat nnti pandai-pandailh jwb……….

counter statistics