Saturday , December 10 2016
Home / Isu Semasa / Harimau bintang mengamuk dan menyerang manusia (6 gambar)

Harimau bintang mengamuk dan menyerang manusia (6 gambar)

Harimau bintang ini dikatakan tersesat ke perkampungan dan mengamuk serta menyerang penduduk dan pegawai pihak berkuasa yang cuba menangkapnye. Kejadian yang berlaku di India 2 hari lepas ini walaubagaimanapun tidak meragut sebarang nyawa namun telah mencederakan 6 orang sebelum ianya di tangkap.

Sumber dipetik: The globe and Mail

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

11 comments

  1. admin: situasi ni kat india kan? mengikut pengetahauan saya, PERRHILITAN adalah acroname yg digunakan di Malaysia..mmbawa maksud (Jabatan hidupan Liar dan Taman Negara) or Deparment of Wildlife and National Park (DWNP)semenanjung Malaysia….

    jika di india ada Delhi Widlife Department…Department of Wildlife Conservation (sri Lanka)…so, jabatan berbeza..dan fungsi berbeza. ini kerana mereka tidak meletakkan tmn negara didalam jabatan yg sama dengan hidupan liar (wildlife)

    p/s…kalau saya silap.sila betulkan ye..

  2. eeiiii memang ganas tul rimau ni.. sib baik baik dia tak gigit pale org tu.. lau idak????

  3. y tukang tgk tu tak membahayakan ke..

  4. hopla jingga betui la~ ada senapang awat x tembak pelali awal2. boleh tercegat keras tgk member kna gigit. harap helmet ja full face.

    • tulah pasal, aku tgk pun geram. tembak je lah,:) full face kemain lagi. tak terlatih kot depa ni. tgk gambo bawah tu seme mencicit lari.. 🙂

      perhilitan sini ok lagi kot

  5. Sian harimau tu. Dia tersesat, lepas tu dia takut. Jadi dia menjadi defensive. Tmbh plak ramai org, lagi la dia takut. Tu yg dia main attack je tu.

  6. hoho..pengawai tu pakai topi kemain lg..tapi baju nipis je..cari le baju tabal sikit ..hehe.. baru x cedera kena gigit..

  7. sudah dibetulkan….

counter statistics