Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Hattan disahkan bercerai talak satu selepas dua bulan berkahwin

Hattan disahkan bercerai talak satu selepas dua bulan berkahwin

Biso bona? Ya bona pak! Hattan yang difahamkan telah berkahwin pada bulan November tahun 2011 kini disahkan bercerai talak satu dengan pasangannya Farah Asyikin.

Di pihak Hattan, alasan yang sama diberi, dia masih belum bersedia untuk berkongsi sebarang pejelasan mengenai proses perceraiannya itu. Haih! Hari tu belum bersedia kenalkan isteri tup tup dah bercerai pulok dah. Retis.. retis…

Sumber dipetik: Sinar Harian

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

13 comments

  1. Hanya empunya badan ajer yang tahu, kita doakan yang baik-baik ajer for both of them… jangan kritik sebab itu hanya menambah sakit pada mereka… Itu hari mereka kita tak tahu bila hari kita plak…

  2. tiada jodoh antara mereka….jgn penin-penin…

  3. takder jodoh… tak per la… nak buat camner

    http://www.diskaun.my

  4. si zubir tgh ketwa besar skrg,ni mst si zubir dah sumpah hattan,aku rase bini hattan ni ada jantan lain lah xpon si hattan ni dah mati pucuk sbb tu dia ceraikan bini dia.xpon hattan ni gay kawin stkt cvr line je.

    • byk btl ‘xpon’ ko nih!. XPON engko yg punca dorg bercerai.

    • tak baik siakkkk

      http://www.diskaun.my

      • aslmlkm… cik fiza… bahasa jaga ckit… jgn main serbu jer… kau kena ingat… mgata org x baik tauk.. kot2 tekena batang hidung sendiri baru hang tau… pandai2 buat cerita…

    • kopijantannnn xponn

      takk ponnn engko jeles kat dorg..takponnn ko yg bt dorg cerai…xponnn engko yg ada jantan lain sbb tu asyik fikir yg buruk2 kt org…xponnn…ko ada pngalaman yg mcm ko sbut nih sbb tu ko ingt org ponn sme cm ko…xponnnn ko yg geng zubir sumpah hattan…xponnn ko yg gelak besarrr…

  5. br kawen da cerai…ritu beriye ckp duit byk abeh kawen..duda same jande pn mau cerai2 gk ke..kuikui

  6. senyum lebo si Zubir

  7. apo kono eh janggggggggggggggggg…………………???????????

  8. laa… bauk 2 bulan,trus cerai,,ish2,,, pareyyyyy

  9. bynk sngt beri kritikan kot?

counter statistics