Thursday , April 17 2014
Home / Dunia Artis / Hetty Sarlene kini sudah bertudung? (3 Gambar)

Hetty Sarlene kini sudah bertudung? (3 Gambar)

Berita yang agak mengejutkan apabila difahamkan Hetty Sarlene kini gemar memuat naik gambarnya yang kini bertudung. Hetty sebelum ini banyak dilanda gosip apabila memuat naik gambar bersama teman lelaki yang adakalanya ter’over’ sehingga tidak dapat diterima peminat. Namun begitu, kini difahamkan dia sudah mula berjinak-jinak untuk bertudung. Gambar penuh selepas ini.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

11 comments

  1. Bagus lah dah bertudung, tapi dia ni dah bernikah ke?

  2. dah bertudung jangan la berpelok dengan boipren lagi.

  3. ramai artis masih lagi tidak memahami pemakaian tudung…tutup aurat tapi berpeluk dengan yg bukan muhrim….harap pemakaian tudung ni tidak dijadikan bahan mainan….

  4. tahniah…bertudung sambil berpeluk

  5. Aku benci btol tgk style pompuan tudung gtu…cm paderi..tinggal bwk air holy je…

  6. Sindir kita kot. Sebelum ni peminat kutuk gambar sexy, skrg aku bertudung. Amik ko!

  7. laki tu tanak ajak dia kawen ke ???

  8. ikhlas ke??

  9. adehh rugi aa.. xdapat tgk body mantap minah ni lagi..

  10. menjatuhkan martabat seorg muslimah jika mereka ni belum berkahwin lagi

  11. kAT Tempat Mana lah Diorang Ambik Gambar Ni…Lain Macam Jer tempat…

counter statistics