Saturday , December 10 2016
Home / Lain-Lain / Himpunan Gambar Menarik #24 (24 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

19 comments

  1. gmbr 2nd last tu sangat santik!

  2. gambar mak kucing n anak kucing tu comel sgt2….

  3. yg 2nd last aku x phm

    • yg 2nd last tu gabungan pic waktu siang dan malam dekat bandaraya new york kalo xsilap..sy penah tengok pic ni dlu di rakam oleh fotographer professional orang inggeris.. 🙂

  4. Chantik chantik……. TERBAIK

  5. Gambar ulat bulu kat Daun tu memang paling best. Camouflage sungguh!

  6. Euthalia aconthea gurda

  7. Sila beritau dimana gambar2 ni baru lah syok dan dapat ilmu kami melihatnye?kalau tak kami blur dan tertanye2 ape faidahnye? Tq.

  8. gamba daun itu..subhanallah..

  9. pensil tu.. awesome

  10. gambar first tu bg idea ntok wedding aku nnti. haha..

  11. lembu pink tu makan steroid ke?

  12. cam mana admin nk tau…
    gambar nie pun cilok dr tempat lain
    B)

    • ye saye pun taktau yang awak ade penyakit PHD B)

      • nape plak aku nak PHD? dh mmg betul
        antaranya
        http://acidcow.com/

        • yup memang ade di acidcow, malah banyak lagi sumber kami cekup melalui google reader. kalau yang sempat, kami letak credit di bawah. yg tak sempat, tak letak la credit, nape kat entry yg kami kredit, awak tak membebel mcm ni?

          utk pengetahuan awk, ade berpuluh2 blog post gambar yang same berlainan bahase & mengikut bahase ibunda mereka, apa salahnye kami share?

          kalau awak tak PHD, nape awak still view blog ni sedangkan awak ade source yang lain? untuk bagitau semue org pasal bende ni? itu tak PHD? LOL!

  13. x fhm laa gmbr kartun tuu..:S

    • 3310 aku gune bill

      Gambar kartun tu : yg lam camera menunjukkan mcm org kiri yg pegang pisau nk tikam orang kanan. padahal sebenarnye tu kaki orang kanan depan muka orang kiri (tgk balik pic yg luar camera) yg lam camera tu die close up jer…

counter statistics