Saturday , December 3 2016
Home / Lain-Lain / Himpunan Gambar Menarik #32 (24 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

16 comments

  1. yang last gambar kucing tu comel… hehehe…

  2. hahaha..comei kucin tdo rmai2..mmuahh

  3. gambar yg ke 6 mcm x kena ng tajuk je..bukan ke kucing 2 mati?siap kua darah lg.. ape plak menariknya??!! bodoh!!

    • ko yg bodoh bangang…tu gambar dari curiosity ambik kat planet marikh disuperimpose ngan gambar kucing mati…jgn dok baca hiburan dan politik murahan jek.ambil tahu jugak apa berlaku kat luar negara.

  4. hebat sgt himpunan gmbr menarik hari ni 😀 i like….

  5. Menarik ke budak yang kena belit dengan ular tu? Kesian ada lah…

  6. gambar budak yg kna belt ular sawa tu amattlah tidak menarikk..!! berkerut muka dia mungkin menahan sakit tapi apekeheii nye ade plk cameraman yg duk ambik gambar, nk masuk dlm national geographic ape. buatnye ular tu belit smbil di patah2kan tulang budak tu.. mentang2lah budak tu africa kulit hitam, nyawa dia dibuat main2 je..papentah..!!

  7. gambr semua ni tak menarik pun…………ada setuju…………..

  8. kenapa ade rase something je tgok gambar2 kali ni..

counter statistics