Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Himpunan Gambar Menarik #34 (24 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

6 comments

  1. yg muka suku akak belakang kate middleton tu, ada gambar dia kat airport pun, muka kemain lagi garangnya. mcm nak belasah orang je mukanya.

  2. kakak yg belakang tu bukan sebarang kakak. tu polis tu special task tu. aka vvip's bodyguard …

  3. Mmmmmm kecing tu mesti best dapat banyak bekalan makanan FRESH

  4. matenye mcm che ta laa…che ta versi bertudung

  5. Nak tgk gambar muka akak tu tgk kat sini http://mstar.com.my/cerita.asp?sec=mstar_berita&a

counter statistics