Sunday , October 2 2016
Home / Lain-Lain / Himpunan Gambar Menarik #42 (24 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

11 comments

  1. 1st tu gmbr pe?…xfhm…

  2. kau tak nampak ke rmbut perempuan tu terbakar??/ aku x phm motif gmbr 3 gadis cina tu yang pakai scarf tanduk tu..mcm gmbr biasa ja

  3. Pic #14 Orange Caramel

  4. gambar baby kat pokok tu cute sgt..

  5. gambar pertama tu aku ingat jelmaan perempuan berpakaian putih kat luar cafe tu…..rupanya ape2 jela………

  6. lawak gila riak muka baby yg cute tu….macam nampak hantu ……sebab tu sembunyi belakang tu je…………

  7. yg popuan cina 3 org tu. even kepala tu da ade tanduk tetap nk buat tanduk guna tgn gak….. hahahahha

counter statistics