Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Himpunan Gambar Menarik #53 (24 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

9 comments

  1. tenang nye tgk gmbr ke-12

  2. tak faham gambar no 3 ……kenapa ye??? ada sesapa boleh terangkan?

  3. eh silap bukan no 3..tapi no 4 yang isi minyak tu..
    kenapa menarik gambar tu????

    • having expensive cars does not make you a genius..they should have brought their car to the other side as the nozzle is nearer yet they love challenges and chose to do it the harder way..funny no?

      • bukan la bongok, tu org2 yg pandai berjimat, minyak akan stop kat atas, dorang akan tarik nozel sampai tegang supaya minyak dlm nozel tu semua masuk dlm tangki. ada paham? kalau tak paham. kau memang bongok.

      • lagi satu kan amin, kau ni memang bongok, buat ape lah kau nak suggest org beli kereta lain yg tangki sebelah lain, kan boleh pusing je kereta tu. har har har, mesti takde lesen kau ni. hampeh.

  4. kau lagi bodoh, kau tahu brought tu apa? bukan beli tp bawa

counter statistics