Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Hotchick Award Nominee: Nur Fazura

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

28 comments

  1. bukan semua manusia sempurna..so wat relax jek

  2. hahaha..bese laa..hrp muke je lawo..lain x jg..hahaa

  3. KetiakDiaSukaAtiDiaL

    tah pelik aku……
    ketiak basah pun nak kecoh…
    ape ketiak ko sentiasa kering ke……….

  4. cissss…berpeluh pun nak kecoh korang nie..semua org berpeluh laa..lg2 bila panas wehh…lg 1 berpeluh tu kan cara nak wat toksik selain dr ko kencing..aiyoo…

  5. ketiak basah pun nak kecoh………biasalah cuaca panas aircond pun tak sejuk so berpeluh lah dia….tang kaki tu….mungkin dia kena demam campak mestilah lambat kudisnya nak hilang…..mcm takde kerja lain….tak baik mempertontonkan kekurangan atau aib orang lain…..tiada manusia yg sempurna didunia ini…..terimalah seadanya….jagalah kekurangan diri sendiri………..hidup di dunia takkan kekal…dunia hanya pinjaman….apabila sampai disuatu ketika kita semua akan berkumpul di sana…………

  6. haha.. btol tue.. lagi2 baju yg dier pakai.. kain mcm 2 kalo berpeluh mmg akan nmpk ketara..

  7. bukan super impose ke nih.. len macm jer…

  8. ketiak datuk ct pun basah jugak la..

  9. aduh jga la aib org, Tuhan jaga aib kte.

  10. manusia biasa….sbb dia piblic figure….sket pny hal nak kecoh

    • biaselh tue…tmpat pnas..kmu jgn ktuk..klau dia bg tk jg kmu mnolak…fazura bh tue..very nice grl

  11. Tapi..dia tetap cantek kan..lawa..suka aku..manisss..
    Ermm..biasa la kan..panasss..material kain dia pilih salah nie..memang nampak ketara laa berpeluh..cian dia..maaluu la kan..tapi nak buat macam manaa..hati2 ja la lepas nie..artis, imej memang kena jaga..ni la padahnye..da kena kutuk huhuu..
    Tang kaki dia tu….alaa..esok2 baik le tu..hehee..buat apa la nak hentam..mana ada manusia sempurna beb..tak kan sebab kaki, dia tak leh keluar rumah..keje tetap keje..apapun FAZ..caya lahh..hehe!

  12. kalui ini mcm tengku selatan lari ler..hahahha

  13. bak kata sariyanti—> "Lihat…semua berpeluh, walaupun selepas mandi." Hahahaha… Fazura cam gadis lain gak, berpeluh setelah kena panas.

  14. ade ker org xberpeluh???xsihat la tu..hehehe…ko try dok tgh panas atau tmpat bahang ade kuar peluh x?mst ade kan..cuma ko xglemor jek tu yg xde yg masuk tenet kan..tp bau hangit ko tu mst senget idung org yg berhampiran dok tahan..hehehe…

  15. adoiii….kecoh ar…biasa la 2..panas…dh 2 baju yg dia pakai 2 mudah nmpk klu kne air dlm pic diatas peluh la….

  16. dia kina aids..kut..hahah

  17. tolong la jgn tunjuk aib orng camni lagi….mmg la dia public figure..tapi bende2 mcm ni xyah ah tunjuk…xde yang special sgt…menggalakkan orng berbuat dose jew..

  18. alaaa!! standard la ni
    bnde ni pon nk kecoh
    bodo pnye blog

  19. yess!!

  20. stiap manusia punya kelemahan sendiri…apa dahal tiak basah ngan kaki kudis…sume pun x de yg perfect…papehal pun jg kesihatan suda….

  21. MASALAHNYA CONPANY PROTON NI SKNG NI XTAU NK BUILD OWN DESIGN N SUKA CIPLAK IDEA ENGINEER2 LAIN… PROTON PREVE NI SKALI TENGK CAM HONDA CITY….CUBA BUAT PEMBAHARUAN NGN IDEA SDRI..KATA Y TERLIBAT LAM KELUARAN KETE NI SEMUA ANAK JATI MALAYSIA TP BILA KELUAR DESIGN CAM KELUARAN BUKAN ANAK JATI MALAYSIA SUDAH..TP HAK PEMBELIAN ATAS KEHENDAK MASING2..TEPUK DADA TANYA LA SLERA….

  22. kalu kite ditempat fazura ni..apelaa prasaan kite..do we really3 perfect?? 1 kuman pon ta boleh hinggap? think!

  23. kaki korang xpernah berkudis ek?ek eler..sume org pun berkudis laaa

counter statistics